GRUDI "POBEGLE" DOK PONOSNO KORAČA KA TITULI NAJVEĆEG BLAMA: Kiks manekenke o kom će se pričati - JEDVA HODA, a ovi detalji odneli svu pažnju (FOTO)

Autor:

Lifestyle

23.05.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Grejem jedva se kretala, a grudi beže na sve strane.

GRUDI "POBEGLE" DOK PONOSNO KORAČA KA TITULI NAJVEĆEG BLAMA: Kiks manekenke o kom će se pričati - JEDVA HODA,  a ovi detalji odneli svu pažnju (FOTO)

Foto: Tanjug-AP

Ešli

Ešli Grejem pojavila se Kanskom festivalu i ponovo je u centru pažnje. Plus sajz manekenka odlučila je da i ovaj put sve iznenadi i da svi zapaze njen u najmanju ruku drugačiji stajling.  Ona se pojavila na Kanskom festivalu u izuzetno neobičnoj haljini, koja je sigurno mnoge ostavila bez teksta. 

Inače, manekenka poznata je po stajlinzima koji na sve načina pokazuje njene obline, a ona upravo zagovara "bodi pozitivnost", odnosno ljubav prema sopstvenom telu i prihvatanje sebe. Ona ima 92 kilograma, a svaki centimetar svog tela ponosno pokazuje.

Foto: Tanjug-AP

Ešli na Kanskom festivalu

I pored njene dobre namere da utiče na druge kako bi zavoleli sebe,  mnogi ne žele da gledaju njeno telo, što ih navodi da je bez milosti kritikuju gde god da se pojavi. Ovoga puta kritike je nisu zaobišle ni na Kanskom festivalu i to zbog odabira haljine. 

 

 

Ešli gotovo da ništa nije pokazala, a opet je kritikovana. Grudi su joj zaista bežale iz haljine dok je pokušala da se izbori sa veličinom i modelom koji je ponosno ponela. Haljina ima toliko detalja, da je teško na prvu oceniti istu. 

Karneri, plašt koji otežava kretanje, a i dekolte su u prvom planu. Takođe, ona je ovoga puta kosu podigla u punđu, šminka je minimalna zbog čega izgleda prefinjenije. Izdvojili smo samo neke od komentara ispod njenih fotografija:

"Da li se šališ sa mnom?", "Okej, ovo izgleda kao čaršaf", "Vau", "Ešli izgledaš divno, ali ko god da ti je uradio tu haljinu izgleda kao da je izgubio bitku protiv prekrivača", "Kad skinem prekrivač sa kreveta pa me mrzi da ga operem", "Ova haljina je tako da", pisali su.

Pogledajte još neke njene stajlinge u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading