MANEKENKA NE BRIJE INTIMNU REGIJU I DLAKE NEGUJE NA POSEBAN NAČIN: Zategnuta kao praćka, ali pogled sam ide ka dole! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

20.03.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbija da brije intimnu regiju.

MANEKENKA NE BRIJE INTIMNU REGIJU I DLAKE NEGUJE NA POSEBAN NAČIN: Zategnuta kao praćka, ali pogled sam ide ka dole! (FOTO)

Foto: Instagram/ aimeeinghigher

Ejmi Hajer

Ejmi Hajer je devojka koja uopšte ne brije svoju intimnu regiju. Iako je ta tema mnogima tabu to ih ne sprečava da komentarišu sve najgore na njen račun. Možda ne bi trebalo da govorimo o slobodama i tome ko šta treba da radi sa svojim telom, ali definitivno moramo jer iako je reč o njenom telu, komentari ne prestaju.

Ona je manekenka i osim što ne brije intimnu regiju, i pazuh takođe zanemaruje, ali dlake neguje na poseban način.  Koristi šampon i balzam kako bi bile mekane i duge. Na TikTok - u redovo kači fotografije u kupaćem kostimu odakle vire dlake sa svih strana. I dok je nekima sama pomisao na to odvratna, drugi je podržavaju i smatraju da svako mora imati slobodu da radi sa svojim telom šta želi. I pošto su se više muškarci nego žene bunili zbog njenog dlakavog područja, jedna žena stala je u njenu odbranu i napisala:

- Činjenica da je ovo muškarcima neugodno je najčudnija stvar. Zar ne osećaju i ne vide dlake na sebi? - pitala se.

Foto: TikTok/itsyagirlaimeeinghigher

Devojka u kupaćem pokazala neobrijanu intimnu regiju

- Volim ovo i iskreno bih volela da je društveno prihvatljivo - dodala je još jedna devojka.

Foto: TikTok/itsyagirlaimeeinghigher

Ejmi u crnom jednodelnom kupaćem

Sa druge strane, bilo je i onih muškaraca kojima je ovo potpuno prihvatljivo i ne vide ništa loše, pa su komentarisali:

- Njeno je pravo da izabere - podržao je jedan.

I dok je većina komentara zasnovana na lepim rečima, naravno loših reči bilo je mnogo više. Jedan muškarac zapitao se zašto onda brije ostatak tela, ako ne i intimnu regiju. To pitanje ostalo je negde u vazduhu, ali zasigurno, ovim potezom naterala je mnoge da razmišljaju.

Nije lako pokazati deo sebe na taj način i pustiti ljude da vas na najgori mogući način vređaju. Tako da, za ovaj potez možemo svakako reći da je hrabar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading