MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI: Evo šta ZAISTA pomisle kada prvi put vide golu ženu

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

18.04.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije nikakava tajna da je muško shvatanje žena prilično ograničeno, čak i posle više godina stečeneog iskustva.

MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI: Evo šta ZAISTA pomisle kada prvi put vide golu ženu

Foto: Shutterstock

A koliko se polovi razlikuju najbolje pokazuju intimni trenuci u spavaćoj sobi.

Dok su dame ubeđene da muškarci prvo vide sve njihove ženske nedostatke, i vrte po glavi u čemu su možda pogrešile, prava istina je savim drugačija.

Naime, prosečan muškarac ne traži savršentsvo i pred prizorom nage žene će zanemeti, i sigurno mu neće ni pasti na pamet da zagleda njene "nedostatke".

Muškarci su priznali šta im prolazi kroz glavu dok se dama skida ispred njih.

Ostani opušten, sve je u redu

Bez obzira koliko puta su videli taj prizor, njegovo celo telo počinje da reaguje, a istovremeno muškarci pokušavaju da ostanu mirni. Nikako ne žele da stvore utisak da nikada ranije nisu videli golu ženu. Nije ni logično očekivati da jači pol u ovoj situaciji može trezveno da razmišlja. 

Kad bih samo znao šta želi

U toj situaciji nijedan muškarac nije siguran šta ona želi, i bilo bi sjajno kad bi mu ona to pokazala, bar nekim malim gestovima. A najbolje bi bilo kad bi im one šapnule svoje želje ili stavile ruke tamo gde žele...

Republika

Foto: shutterstock

Muškarci ne primećuju ženske nedostatke u krevetu

Moraš da izdržiš

Poznato je da muškar5ci mnogo brže od žena mogu da dođu do vrhunca, naročito ako je veza tek na samom početku. Što znači da on mora po svaku cenu da se potrudi da produži odnos, kako bi i njegova partnerka bila zadovoljna.

Baš sam srećnik

Koliko god puta da se to desi, naga dama na muškarce uvek ima isti efekat, i oni ponekad ne mogu da poveruju koliko su srećni.

Zašto se ona, pobogu, oseća nesigurno?

I muškarci povremeno sumnjaju u sebe, ali ni izbliza nisu toliko opsednuti svojim nesigurnostima, kao što je slučaj kod žena.

Zato pripadnicima jačeg pola nije jasno zašto žene kriju grudi rukama ili se kriju ispod pokrivača. 

Jer, stvari su sasvim jednostavne - ženeske nesigurnosti ne smetaju muškarcima, ali najviše vole kada im ona bez kočnica pokazuje svoju lepotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading