PRETERALI SA INTIMNIM ODNOSIMA, PA ZAVRŠILI NOKAUTIRANI: "Postao sam malo živahan, popeo sam se na nju i..."

Autor:

Lifestyle

22.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci se mnogo češće povređuju u krevetu nego žene.

PRETERALI SA INTIMNIM ODNOSIMA, PA ZAVRŠILI NOKAUTIRANI: "Postao sam malo živahan, popeo sam se na nju i..."

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Istraživanje je pokazalo da su partneri pretrpeli niz povreda tokom intimnog odnosa, uključujući i padove. Skoro četiri od deset parova je zadobilo neku vrstu povrede od preteranog entuzijastičnog se*sa. Najčešće pritužbe bile su na modrice, bol u leđima i drugim mišićima, kao i uvrnuti zglobovi.

Istraživanje koje je obuhvatilo 2.000 Britanaca otkrilo je četiri odsto onih koji su rekli da su bili nokautivani tokom vrhunca. Muškarci su imali tri puta veću verovatnoću da će doživeti povredu nego žena. Zvanična statistika NHS je pokazala da su muške povrede porasle.

Statistike objavljene u januaru 2023. pokazuju da su hirurzi operisali 169 slomljenih polnih organa u periodu od godinu dana, do aprila 2022. To je inače 46 više nego godinu ranije. Većina procedura uključuje muškarce u 30-im godinama i stručnjaci smatraju da bi to moglo biti povezano sa upotrebom vijagre, piše "San".

Foto: Shutterstock

Statistike objavljene u januaru 2023. pokazuju da su hirurzi operisali 169 slomljenih muških polnih organa

Konsultant urolog sa sedištem u Londonu Gordon Mjur rekao je da se problem desi tokom se*sa kada uzbuđenost prestane i savije se muški polni organ, a to je obično kada je žena na vrhu.

Greg Skot je na primer pao sa gornjeg kreveta u vozu tokom odnosa sa svojom devojkom. 

- Nakon što sam postao malo živahan, popeo sam se na nju i samo sam pao poput kamena na tlo - rekao je.

Stručnjak za se*s i odnose Nes Kuper je prokomentarisao:

- Se*s na novim lokacijama može biti odličan način da začinite svoj intiman život, ali povećava verovatnoću povrede. Od kaubojke do orla, postoje desetine - potencijalno stotine - se*sualnih položaja. Ali, većina ljudi ima samo par poza koje rado ponavlja. U Velikoj Britaniji, najomiljenije pozicije su orao, 69 i misionarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading