GLUMAC (56) PREVARIO ŽENU SA 30 GODINA MLAĐOM: Slao manekenki poruke dok je još bio u BRAKU, a kleo se u LJUBAV sa Tinom!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će Tinu tako lako preboleti.

GLUMAC (56) PREVARIO ŽENU SA 30 GODINA MLAĐOM: Slao manekenki poruke dok je još bio u BRAKU, a kleo se u LJUBAV sa Tinom!

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vansan Kasel (56) francuski glumac, posle Monike Beluči i Tine Kunaki, ponovo ljubi mlađu ženu

Iako su svi mislili da je Tina zarobila njegovo srce, ubrzo nakon razvoda je uslikan sa 27-godišnjom brazilskom manekenkom Narom Baptistom.

Nara je rođena u Brazilu, a s 18 godina se preselila u australijski Kvinslend. 2020. je bila finalistkinja na australijskom izboru za Miss Universe. Nakon toga je potpisala ugovor s modnom agencijom iz Brizbejna, a onda se preselila u Brazil.

 

 

Novopečeni par se zabavljao na dasci za surfovanje. O njihovoj vezi već neko vreme se šuškalo, a paparaco fotografije sada su i potvrdile romansu.

Glumac se početkom godine razišao sa suprugom, a kako se navodilo, živeli su razvojeno nedeljama. 

Tina je tih dana uhvaćena u tužnim i "slomljenim" izdanjima, bez osmeha. Njih dvoje imaju  četvorogodišnju ćerku Amazoniju.

 

 

Iako je izgledalo da je Vansan zaljubljen u nju kao niko nikada, mogi navode da je sa Narom načinio prevaru. 

Prvi joj je poslao poruku na instagramu, te su počeli zajedno da provode vreme u Riju. 

 

 

Niko nije očekvao ovakav sled dešavanja, ali izgleda da glumac ne planira da u duhu ostari, te ćemo ga vrlo verovatno do njegove 80. godine gledati sa sve mlađim ženama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading