KAKO SU SE ZAVOLELI VOJIN I SLOBODA: Bili su tada u drugim VEZAMA, glumica nije bila oduševljena njim, sve do OVOG momenta!

Autor: M.O.

Lifestyle

23.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni važe za omiljeni glumački par.

KAKO SU SE ZAVOLELI VOJIN I SLOBODA: Bili su tada u drugim VEZAMA, glumica nije bila oduševljena njim, sve do OVOG momenta!

Foto: youtube/printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za najskladniji par na javnoj sceni. Na njihovom skladnom odnosi mnogi mogu samo da zavide, a intimu čuvaju samo za sebe daleko od očiju javnosti. 

Znali su se mnogo duže pre same veze i ljubavi.

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 


Pored "Zone Zamfirove", koja im je prvi put ukrstila puteve, zajedno smo ih gledali u "Ranjenom orlu", filmu i seriji "Santa Maria della Salute", "Nemanjićima", "Tajni vinove loze"...

Prava je retkost čuti ih da govore o svojoj privatnosti u razgovoru s novinarima, ali je Vojin jednom prilikom otkrio kako je "prvi put zapazio" Slobodu.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - priznao je on i kroz smeh dodao da ne bi rekao da je bila oduševljena.

Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - dodao je. 

Oni su prvo postali prijatelji, a tek 2004. godine, nakon što su okončali svoje prethodne veze, započeli njihovu ljubavnu priču.  

Par je u braku od 2008. godine i imaju dvoje dece - bliznakinje Veru i Milu. 

Par je u srećnom braku već 15 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju se ispostavila kao pun pogodak.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading