POSLE OSME OPERACIJE GRUDI DANIJELA HOĆE "FUDBALSKE LOPTE": Doktor je samo ispratio kući, ali glumica kojoj se lice raspalo NE ODUSTAJE, evo kako sada izgledaju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Vestbruk poznata je kao glumica kojoj je lice propalo zbog narkotika, a posledice su i dan danas vidljive.

POSLE OSME OPERACIJE GRUDI DANIJELA HOĆE "FUDBALSKE LOPTE": Doktor je samo ispratio kući, ali glumica kojoj se lice raspalo NE ODUSTAJE, evo kako sada izgledaju (FOTO)

Foto: YouTube/Lorraine

Bivša glumica EastEndersa Danijela Vestbruk nedavno je odletela u Tursku kako bi uradila nove grudi i to joj je zapravo osma operacija po redu. Uhvaćena je i u toplesu, a u odnosu na prethodnu operaciju koju je imala kod potpuno nestručnih lekara, ovoga puta izabrala je kliniku koja je i te kako popularna među poznatima. Inače, nedavno su isplivale njene fotografije sa plaže, pre nego što je uradila grudi te samo možemo da naslutimo kakve sada želi.

Foto: Profimedia

Danijela Vestbruk u toplesu na plaži

Iza nje je nekoliko napornih meseci jer je imala mnogobrojne operacije i podvrgla se pravoj fizičkoj tranformaciji, uključujući osmu operaciju grudi i neuspešnu operaciju lica ranije ove godine.

Prema poslednjim saznanjima, ona je otišla u Tursku kako bi opet povećala grudi, a za "Miror" je njen doktor otkrio da je zapravo želela grudi četiri broja veće, ali da su je odgovorili od tog zahteva. Ipak, Danijela nije odustajala već je molila doktora da budu kao "ogromne fudbalske lopte", tvrdi on.

Foto: Profimedia

Danijela Vestbruk pokazala grudi u žutom bikiniju

Doktor Frati je istakao da bi tolike grudi mogle dovesti do nekoliko zdravstvenih problema uključujući bolove u leđima i opuštenu kožu oko grudi koja zahteva operaciju.

- Većinom ova vrsta postupka nije reverzibilna i vraćanje na manju veličinu često uključuje podizanje, uzrokujući dodatne ožiljke. Podvrgavanje daljem hirurškom zahvatu s izuzetno velikim implantatima mora biti promišljeno. Pacijent mora unapred razumeti sve moguće implikacije koje su uključene - to zahteva stručni savet specijalizovanog plastičnog hirurga. Postoji nekoliko problema koje treba uzeti u obzir kada prolazite kroz ovakvu ekstremnu transformaciju - rekao je i dodao:

- Neki hirurzi se odlučuju za korišćenje niti za podizanje tonusa kože, što može biti kontroverzno i nekada uzrokuje neke komplikacije. Ovde treba pažljivo razgovarati s hirurgom koji mora uraditi odgovarajuću procenu područja koje će se tretirati u zavisnosti od očekivanja pacijenta.

Da podsetimo, kada je Danijela slikana sa zavojima na glavi javnost je bila šokirana. Potom, objašnjeno je da je to posledica prethodne operacije gde joj se otvorila rana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading