SVI PRIČAJU O IZGLEDU JOVANE STOJILJKOVIĆ: Detalj na nogama ne može da prođe nezapaženo, ovo je SUPERMOĆNO (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.10.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Stojiljković ima fantastičan modni ukus od kog retko odstupa.

SVI PRIČAJU O IZGLEDU JOVANE STOJILJKOVIĆ: Detalj na nogama ne može da prođe nezapaženo, ovo je SUPERMOĆNO (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Glumica Jovana Stojiljković ima autentičan modni ukus koji pokazuje kroz zanimljive kombinacije i odabire. Devojka hrvatskog glumca Gorana Bogdana oduševila je sve prisutne na ovogodišnjem FEDIS festivalu na kom su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti.

Jovana Stoiljković odmah se izdvojila modnim izborom. Pokazala je kako klasična, crna kombinacija može da bude upečatljiva uz interesantan detalj u zlatnoj boji. Jedna od lepših glumica na domaćoj javnoj sceni obukla je crne pantalone sa dubokim strukom koje su svaki put hit, usku crnu majicu i iste boje sako. Sako ovog dezena već je duže vreme in, jer se lako kombinuje, a uvek izgledate elegantno. Crnilo je "razbila" zlatnim modnim detaljem vidu ešarpe. 

Foto: ATA Imgaes

Stajling Jovane Stojiljković

Poznat "Barbi" model sandala izabrala je i kupila od Vesraće modne kuće. Moderne sandale odlično su se uklopile uz kratke zvoncare. Takođe, crna, mala torica je sve što je svakoj ženi potrebno kada ide na neki važan događaj jer osim što se lako kombinuje može se nositi za svaku priliku gde želite da izgledate elegantnije.

Foto: ATA Imgaes

Stajling Jovane Stojiljković za festival

Da li vam se dopada stajling Jovane Stojiljković?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading