UŽASNUTA MLADA MOLILA GA JE DA NE RADI SAMO JEDNO NA VENČANJU: Mladoženju nije bilo briga, a kada je pobegla svi su je nagovarali da se vrati - već je bilo kasno, SPAKOVALA SE I OTIŠLA

Autor: N.J.

Lifestyle

30.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamolila ga je da to ne radi na venčanju, ali njega nije bilo briga. Pobegla je zbog toga.

UŽASNUTA MLADA MOLILA GA JE DA NE RADI SAMO JEDNO NA VENČANJU: Mladoženju nije bilo briga, a kada je pobegla svi su je nagovarali da se vrati - već je bilo kasno, SPAKOVALA SE I OTIŠLA

Foto: shutterstock

Kada planirate svadbu, veoma je bitno da imate bar slične želje kao i partner, odnosno da budete usaglašeni. Jer sve drugo znači da bi žurka mogla da krene po zlu.

Jedan mladoženja je trebalo to da nauči pre nego što je uradio nešto što je izuzetno razbesnelo mladu. Preklinjala je supruga da joj ne maže kolač po licu i da će zbog toga odmah prekinuti njihov odnos. Stoga možete zamisliti kako se ona osećala kada je on to ipak uradio. U objavi na Reditu napisala je da je sa suprugom tri godine.

- U te 3 godine nikad nisam znala da je sebičan, povremeno nezreo da, ali čak je i to bilo retko. Ti problemi su se pojavili kada su ti glupi videi mazanja kolača postali popularni i moj muž ih je smatrao zabavnim. Uvek mi je pokazivao video zapise tih jadnih žena kojima je njihov partner uništio najsrećniji dan u životu zbog zabave - priča mlada i objašnjava da joj je majka slično uradila za 17. rođendan gde se mnogo naljutila i nije htela da izađe iz sobe.

- Rekla sam mu da ću ga ostaviti ako mi ikada učini tako nešto. Počeo je da se smeje, ali ja sam bila iskrena. Iako me stvarno nije shvatao ozbiljno.

Foto: unsplash.com

Mlada u venčanici

Ističe da je na svadbi sve bilo savršeno sve dok oni nije uzeo veliki komad torte i razmazao joj ga po licu, a onda nastavlja da se smeje.

Užasnuta, mlada je odlučila napustiti svoje venčanje, ignorisajući supruga i gomilu koja ju je pratila, pozivajući je da ostane.

- Odvezla sam se do našeg stana i spakovala većinu svojih stvari te otišla u hotel. Njegova porodica i moja već danima me zovu, govoreći da sam detinjasta a da je moj muž dobar čovek i to je bila samo šala. Muž me bez prestanka zvao i rekao mi da se moli da dođem kući i da želi razgovarati. Takođe, da mu je žao i da nije mislio da ću biti toliko "emotivna'". Ovo je trebao da bude najsrećniji dan u našem životu. Osramotio me pred svima zbog neke šale za koju je znao da je mrzim. Uništio mi je šminku, frizuru i gornji deo haljine.  Iako ga još uvek volim i pitam se jesam li stvarno bila prestroga prema njemu - napisala je ona u objavi.

Šta biste vi uradile da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading