SNIMILA JE KAKO U MINIJATURNOM BIKINIJU PROSIPA BELU TEČNOST PO SEBI: Manekenka kojoj su nudili milion za INTIMAN ODNOS, otišla je korak dalje i pokazala OVO (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

30.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponudili su joj milion dolara za intiman odnos, a danas ona uzvraća vrućim i provokativnim videom.

SNIMILA JE KAKO U MINIJATURNOM BIKINIJU PROSIPA BELU TEČNOST PO SEBI: Manekenka kojoj su nudili milion za INTIMAN ODNOS, otišla je korak dalje i pokazala OVO (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/jennalee

Džena Li je manekenka iz Teksasa koja je odlučila je da provocira svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu. Čak preko dva miliona ljudi uživa u njenim fotografijama koje uvek podrazumevaju da se vidi što više kože. Svima je objasnila da moraju piti crnu kafu, a da bi istakla zašto, dočarala je videom.

- Je li neko naručio mleko uz kafu? Žao mi je što je upravo nestalo, moraćete poneti uz crnu kafu. Osećam se kao keks - napisala je ona.

Foto: Instagram/jennalee

Manekenka Džena Li

U videu ona nosi minijaturni bikini dok u polju sipa belu tečnost po sebi, odnosno mleko. Obožavaoci su preplavili video komentarima i lajkovima, čak 20. 000 lajkova ima. Divljenje su neprekidno izražavali. Neki tvrde da je ovo najbolje mleko. Takođe, u videu je pokazala i intimne delove tela pokrivene mlekom.

"Najbolje je to što srećno mleko može istražiti svaki kutak!", "Najbolje punomasno mleko u Teksasu", "Postoji izreka da mleko čini dobro telu, pa Džena je dokaz za to", "Šteta što ne  podnosim laktozu", pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jenna lee (@jennalee)

Inače, ova manekenka dospela je na naslovnicu  nakon što je otkrila da joj je jednom ponuđeno milion dolara (760.000 funti) za intiman odnos. Džena, koja mnogo zarađuje prodavajući svoje slike na Onli Fans - u, rekla je da joj je jedan muškarac  ponudio novac  u zamenu za seks, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading