NIKO NE VERUJE DA OVA ŽENA IMA ČETVORO DECE I 64 GODINE: Ni gram SALA, zategnuta kao praćka - evo šta je tajna njene sjajne i mlade kože! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena ima 64 godine, četvoro dece a izgleda bar dve decenije mlađe. Otkrila je na koji način uspeva da održi kilažu savršenom.

NIKO NE VERUJE DA OVA ŽENA IMA ČETVORO DECE I 64 GODINE: Ni gram SALA, zategnuta kao praćka - evo šta je tajna njene sjajne i mlade kože! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/harrahbrown

Hara Braun je zanosna žena koja ima 64 godine, a mnogi misle da je duplo mlađa zbog svoje zanosne figure i zategnutog tela. Znakovi starenja naravno da su primetni i kod nje, ali ona je našla način negovanja tela koji joj odgovara i to praktikuje skoro tri godine. Nikada se nije podvrgavala nekim skupim tretmanima i operacijama već je za trenutni fizički izgled zadužena teretana.

Jedan snimak posebno je oduševio javnost. Hara pozira u belom bikiniju sa raspuštenom, talasastom kosom dok pokazuje zategnute ruke i noge te je ona još jedan dokaz da možete dobiti oblik tela iz snova. U objavi je napisala:

- Doći u formu u ovim godinama moguće je uz strpljenje, doslednost i odlučnost. To je stalan proces pokušaja i grešaka, ali vredan put - rekla je ona.

Video je od tada postao viralan, te trenutno ima preko milion pregleda i nekoliko hiljada komentara korisnika društvenih mreža. Pohvale na njen račun nisu prestajale:

"Samo se molim da izgledam ovako dobro kad budem tvojih godina", "Vau, ovo je vrh", "Ostajem bez reči! Neverovatni ste", "Svaka čast ženo! Apsolutno neverovatno!", "Ti imaš 64, ali unazad", "Koliko si neverovatna", pisali su.

Ipak, i pored fantastičnog tela ona se često bori sa komentarima ljudi koji tvrde da nije prikladno da žena u njenim godinama nosi bikini.

@harrahbrown Aging is a mindset. You are as young and as beautiful as you feel! 🤍 wearing @Meshki #bikini #bikiniseason #pooltime #swimwear #over50 #meshki ♬ edamame - bbno$

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading