"IMALI SMO JEDAN TANJIR I VILJUŠKU" Do sada niko nije video suprugu Nenada Jezdića, prava je lepotica, a o njoj je pričao samo jednom

Autor: N.J.

Lifestyle

08.07.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U braku su od 1996. godine i intimu čuvaju samo za sebe.

"IMALI SMO JEDAN TANJIR I VILJUŠKU" Do sada niko nije video suprugu Nenada Jezdića, prava je lepotica, a o njoj je pričao samo jednom

Foto: Dragan Kadić

Supruga Nenada Jezdića je Sara Jezdić. Venčali su se 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu i imaju četvoro dece. Glumca je publika do sada viđala u mnogobrojnim ulogama zbog kojih su ga i zavoleli, a mnogi se pitaju ko je on privatno i ko je dama koja je tih davnih godina osvojila njegovo srce.

Iako ne govori često o svom privatnom životu, a pogotovo ne o supruzi, jednom je progovorio o braku.

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje da nikada ne bude ukaljano" -  rekao je tada.

Foto: Tanjug/Nikola Vukelić

Glumac Nenad Jezdić

Inače on važi za uzornog supruga i oca, ali kako su mediji prenosili početak bračnog života za njega je bio izuzetno izazovan.

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - kaže Nenad.

Mnogi ne znaju ali rođeni brat njegove supruge Sare je rukometaš Aleksandar Saša Blagojević, koji je nakon okončanja karijere postao predsednik RK "Partizan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading