ROĐENA SESTRA ME PROGONI I NE PLANIRA DA STANE: Sada se OBRUŠILA i na njenog verenika, skuplja "OSTATKE", a razlog je BIZARAN

Autor: N.J.

Lifestyle

12.04.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste nekada primetili da je neko vama blizak "bacio oko" na vašeg dečka/supruga?

ROĐENA SESTRA ME PROGONI I NE PLANIRA DA STANE: Sada se OBRUŠILA i na njenog verenika, skuplja "OSTATKE", a razlog je BIZARAN

Foto: Shutterstock

Razgovor dve devojke

Svako ko je imao ovakvu ili sličnu situaciju sa nekim bliskim, zna koliko je neprijatno. Još kada je reč o vama izuzetno važnoj osobi, kao što je sestra, stvari se dodatno komplikuju. Jedni će reći da je bezobrazna, a drugi da je sigurno imala povoda. Kako onda da znamo šta je istina?

Jedna devojka u svojoj ispovesti, potražila je pomoć jer se upravo navedena situacija njoj dogodila.

- Moja sestra je potajno slala koketne, seksualne poruke mom vereniku - baš kao što je to činila sa mojim bivšim. Trebalo bi da se radujem bračnom životu, ali ne mogu sama sebi da pomognem, a da se ne osećam kao da me neko progoni. Brinem se da je samo pitanje vremena kada će ona početi da mu se sviđa - počela je ona svoju priču za "Sun".

Foto: Shutterstock

Svađa dve žene

On ima 26 godina i uverio je da nije tako.

- Rekao mi je da mu moja sestra šalje poruke na Instagramu i komentariše njegove fotografije. Nemam razloga da sumnjam na njega. Toliko sam povređena što mi je sestra to učinila, a zna koliko ga volim. Borim se da joj verujem, a još je gore jer se  ponaša po obrascu - priča ona i priseća se situacije sa bivšim:

- Kad sam bila u vezi bivšim dečkom, stalno me je upozoravala da me ne povredi, a čim smo završili, ona mu je slala poruke i tražila da se vide. Sada kaže da ju je moj bivši prvi kontaktirao. Ne želim da znam detalje, ali znam dovoljno - imali su intimnu vezu koja je prekinuta posle nekoliko meseci.

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Muškarac grli ženu oko struka

Inače, devojka ima 23 godine, a njena sestra 25 i ovo nisu jedine situacije zbog kojih je narušen njihov odnos.

- Takođe, bila je sa jednim od mojih najboljih prijatelja na veče, a on mi se sviđao kada sam bila tinejdžerka. On mi je potvrdio da mu se moja sestra nabacivala. Uvek je bila ovakva, čak i u školi, pokušava da se nabacuje momcima za koje zna da mi se sviđaju - objasnila je svoj problem.

Savetnica "Suna" joj je rekla da je ovo klasičan slučaj suparništva između braće i sestara, jer njena sestra želi ono što i ona, savetuje joj da razgovara sa njom kako bi shvatila u čemu je problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading