MA SVAKA JOJ ČAST, PAMETNA DEVOJKA! Žena saznala da je muž vara, a LJUBAVNICU javno hvali na sva usta, evo šta je razlog

Autor:

Lifestyle

01.04.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da više nego ikada pričamo o prevarama.

MA SVAKA JOJ ČAST, PAMETNA DEVOJKA! Žena saznala da je muž vara, a LJUBAVNICU javno hvali na sva usta, evo šta je razlog

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Muškarac i žena se grle

Iako statistika pokazuje da su ženske prevare češće nego muške, ovde je situacija drugačija. Naime, jedna žena shvatila je kako je muž vara, ali čini se kao da to nije fokus priče. Ona prevaru osim što zamera suprugu, zamera i sebi. Nervira je što je ljubavnica ispala pametnija i uzela mu novac, od nje koja mu je rodila dvoje dece i udala se za njega.

Pogledajte u ispovesti šta je napisala:

- Saznala sam da je moj muž, otac dvoje male dece, na oko ugledan i porodičan čovek potrošio hrpu novca na svoju mlađu ljubavnicu. Na devojku koja mu po godinama može ćerka biti. Kupovao joj skupe poklone, neke Balensijaga patike koje koštaju 900 evra, pa haljine markirane, torbice od nekoliko hiljada evra... Imamo mi novca ne fali nam, ali umesto toga da troši na decu, on troši na klinku od 23 godine! - piše žena u ispovesti na TikTok - u i dodaje:

Foto: shutterstock

Muškarac i žena imaju intimni odnos

- Ma svaka joj čast, pametna devojka našla budalu koja će joj ispunjavati želje, a ne kao ja glupača koja sam se udala i postala kućna pomoćnica. Mogu samo reći da je svaka koja se odluči da postane ljubavnica pametnija od nas koje se odlučimo da rodimo i udamo se. Još ako su pametne i ne zaljube se nego žele samo zabavu, e takvima skidam kapu. Pametno! Samo ih muzite jer ništa drugo nisu zaslužili - piše.

Definitvno gnev ove žene oseća se i putem reči i zasigurno opravdano. Zamislite da sa nekim provedete godine, a on nakon toga izabere devojku koja mu može biti ćerka. Verujemo da takva bol nije uopšte laka.

Šta biste vi radili da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.04.2023 16:32

Prosto : RAZVOD i objava u novinama sa dokaznim "slikama". A treba posetiti i njene roditelje i reći im : da im je ĆERKA SPOSOBNA , JER KAO "ĆERA"-LJUBAVNICA DOBRO ZARAĐUJE, jer su je ONI tako vaspitali. A možda "liči" i na mamu i na tatu... Treba OVO "obelodaniti", a i "smisliti još nešto prigodno"... DOK je - mlada, jer : stižu mlađe !!