ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE USKORO RAZVODE: Kada čujete o kome je reč shvatićete odmah zašto baš oni

Autor: N.J.

Lifestyle

05.04.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su skloni većim izazovima u braku.

ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE USKORO RAZVODE: Kada čujete o kome je reč shvatićete odmah zašto baš oni

Foto: Shutterstok

Nije svim partnerima idealno, i razvod je česta opcija kao nemogućnost pronalaska kompromisa.  Ipak, astrolozi smatraju da neki horoskopski znaci češće podnose zahtev za razvod braka zbog nemogućnosti da reše probleme sa partnerom. Prema određenim istraživanjima reč je o četiri horoskopska znaka, a pogledajte da li ste i vi među njima.

Bik

Oni vole da sve kontrolišu, samim tim dosta su tvrdoglavi i teško menjaju odluku. Kompromis je izuzetno potreban u braku tako da su oni jedan od znakova koji se često razvodi. Nekada, više razmišljaju o novcu nego o emocijama, zbog čega je i razvod opcija jer ne posvećuju toliko pažnje drugoj strani.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena sede ljuti jedno na drugo

Blizanci

Ovaj horoskopski znak ima problema sa vernošću i teško bira jednog partnera ili partnerku. U 21. veku retko ko trpi da ga partner konstatno vara, zato je njihova šansa da ostanu u braku mala. Skloni su i promenama zbog čega je teško drugoj strani da ih isprati.

Lav

Osobe koje su u horoskopu Lavovi teški su za saradnju i samim tim teško se prilagođavaju promenama. Ne vole da slušaju tuđa mišljenja i stavove, najviše veruju sebi i u skladu sa tim se i ponašaju.

Foto: shutterstock

Žena se svađa sa muškarcem

Vaga

Dok su prethodna dva znaka dominantna, Vage to baš i nisu. One će rado zanemarivati sopstvene želje i trudiće se da ispune sve ono što druga strana očekuje od njih. Kao rezultat, dobijamo jednu nezadovoljnu osobu koja pod pritiskom puca. To dalje dovodi do razdora u braku, pogotovo kada je jedna osoba konstantno nesrećna, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading