NISU POZVALI BLISKE PRIJATELJE NA VENČANJE, ONI REŠILI DA IM ZAČINE NAJLEPŠI DAN: Upali nepozvani i napravili ŠOU - Pljušte uvrede!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.02.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliski prijatelji upali su im nepozvani na venčanje , a način njihovog dolaska je urnebesan.

NISU POZVALI BLISKE PRIJATELJE NA VENČANJE, ONI REŠILI DA IM ZAČINE NAJLEPŠI DAN: Upali nepozvani i napravili ŠOU - Pljušte uvrede!

Foto: TikTok/ elsaboscarello

Venčanje na brodu

Šelbi i Džastin Ernst iz Indijane odlučili su se za intimno venčanje 2022. godine, što je značilo da njihov ograničen spisak gostiju isključuje neke od njihovih najbližih prijatelja i članova porodice.

- Za vikend smo pozvali više gostiju nego što je kapacitet broda dopuštao. Učinili smo ovo jer je to bila proslava koja je trajala ceo vikend, a ceremonija je trajala samo dva sata -  rekao je par za ”Njusvik”.

Iako brojni prijatelji nisu bili pozvani na ceremoniju, četvorica odlučnih prijatelja rešila je da ne propusti trenutak kada je par rekao: "Da." Video prikazuje mladence na brodu s odabranim gostima koji sede i čekaju da par izgovori "Da", a onda se vide njihovi nepozvani gosti kako plove u iznajmljenom čamcu preko jezera i iz daleka piju šampanjac i nazdravljaju.

Mladencima je bilo simpatično da gledaju prijatelje kako “beže”.

- Smejali smo se svaku sekundu. Učinili su to savršeno i priredili zabavu tokom naše zdravice, pa su nazdravili šampanjcem i oni - podelili su svoje utiske, piše "Njujork post".

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Mlada u venčanici

“Kako super, prijatelji su razumeli situaciju i nisu je shvatili lično. Ovo je prijateljstvo”, “Misliš, umesto da se uvrede, napravili su zabavnu uspomenu, a da im pritom nisu pokvarili dan. Ovih dana to je baš retko” bili su samo neki od komentara.

 

Dok su se neki ljudi divili njihovom postupku, drugi su bili potpuno protiv toga:

“Ne idem nigde gde nisam pozvan”, “Bio bih u restoranu, pio, s ljudima koji su me zapravo hteli", bili su komentari onih koji ovaj potez smatraju sramnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading