KVADRAT MESECA I MARSA DANAS PRAVI LOM: Predviđa kome se KARTE OKREĆU, sve kreće u ovom pravcu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima sledi mir, drugi treba da donesu važne odluke.

KVADRAT MESECA I MARSA DANAS PRAVI LOM: Predviđa kome se KARTE OKREĆU, sve kreće u ovom pravcu

Foto: Shutterstock

Danas je 29. mart, dan kada je kvadrat Meseca i Marsa. Šta to znači za određene horoskopske znake? Definitivno, mnogi će danas osetiti ovaj potres, zato bi bilo važno da primene sledeće savete i pripreme se za ono što sledi. Takođe, ovo je dan kada biste trebali da donesete neke važne odluke.

Devica: Osećanje ranjivosti i oslobađanje prostora za sebe

Današnji dan može doneti osećaj ranjivosti za pripadnike znaka Device. Međutim, važno je prihvatiti ovo osećanje i ne pokušavate da sebe ubedite da se osećate drugačije. Možda će biti potrebno osloboditi prostor za sebe, a savetuje se da se ne bojite da to i uradite. Iako Device ne vole da otkazuju druženja, bolje je to učiniti nego biti u situaciji gde nisu u mogućnosti da budu svoji i da pronađu mir sami sa sobom.

Foto: Shutterstock

Horoskopski znaci koji će danas doživeti važne promene


Blizanci: Partnerstvo kao ključna tema

Za Blizance, partnerstvo će biti ključna tema današnjeg dana. Ovaj znak, orijentisan ka ljudima, voli da bude deo tima, ali može biti sklon i kontrolišućem ponašanju. Savetuje se ostvarivanje veće harmonije kroz otvorene razgovore o zajedničkim ciljevima i planovima za budućnost.


Škorpija: Upravljanje finansijama i postizanje sigurnosti

Pripadnici znaka Škorpije će danas osećati želju da upravljaju svojim finansijama. Sigurnost je za njih veoma važna, pa je bitno da znaju da imaju dovoljno novca da bi se osećali prijatno. Preporučuje se odvojiti vreme kako bi se sagledalo trenutno finansijsko stanje i identifikovalo šta nedostaje. Bez obzira na izazove sa kojima se suočavaju, Škorpije mogu da se potrude da vrate stvari na pravi put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading