DANAŠNJI DATUM JE NAJVAŽNIJI U GODINI: U pitanju je ČAROBNI BROJ i on određuje vašu SUDBINU 2024.

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove osobe su često vođene unutrašnjim motivima i teže ka ličnom rastu i razvoju, uglavnom biraju put manjeg otpora.

DANAŠNJI DATUM JE NAJVAŽNIJI U GODINI: U pitanju je ČAROBNI BROJ i on određuje vašu SUDBINU 2024.

Foto: shutterstock

Broj 31 se sastoji od energije i vibracija broja tri i broja jedan. Broj 3 predstavlja energiju rasta, spontanosti, samoizražavanja, širenja i načela povećanja. Broj 1 sa sobom nosi atribute liderstva, motivacije, inicijative i novih početaka. Kombinacija ova dva broja čini 31 brojem optimizma, entuzijazma, komunikacije, kreativnosti i ekspanzije.

Osoba koja je rođena 31. u mesecu ne brine o ostvarivanju materijalnih stvari ili dobiti, često se suočava sa finansijskim gubitkom, a sloboda govora i delovanja je glavna karakteristika. To su obično osobe koje se ponašaju u skladu sa svojim srcem, teže ka iskrenosti i autentičnosti, što ih može dovesti do izazova u ostvarivanju stabilnosti u finansijskom smislu.

Ove osobe su često vođene unutrašnjim motivima i teže ka ličnom rastu i razvoju, uglavnom biraju put manjeg otpora i više slobode u svom životu. Njihova sklonost ka komunikaciji i kreativnosti često ih vodi ka umetničkim ili humanitarnim profesijama gde mogu da iskažu svoju autentičnost i doprinesu zajednici.

Broj 31 u numerologiji ima posebno značenje koje se tumači kao ljubav i muški, aktivni princip pun energije Yang. On je partner broju 30, čineći zajedno izuzetno važan par u numerologiji. Sve na zemlji, prema ovom verovanju, oživljava zahvaljujući Božjoj ljubavi koja daje snagu i rast.

Foto: Unsplash/ Gian Cescon

Osoba koja je rođena 31. u mesecu ne brine o ostvarivanju materijalnih stvari ili dobiti


Globalni procesi i numerologija

U numerologiji, brojevi 30 i 31 odgovaraju globalnim procesima koji utiču na prirodu i život čovečanstva. Oni simbolizuju ženski i muški princip, Yin i Yang, večne suprotnosti koje čine deo bića. Ovi brojevi imaju duboko simboličko značenje koje se može manifestovati kroz osobu i njene trenutne impulse, želje i okruženje.

Iako je čovek kompleksno biće, kako će se ispoljiti osobine brojeva 30 i 31 zavisi od prirode same osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading