OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM ZNAKU IMAJU POMOĆ BOGA NA DLANU: Njima je samo ono lepo ZAGARANTOVANO u životu

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su pravi srećnici!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM ZNAKU IMAJU POMOĆ BOGA NA DLANU: Njima je samo ono lepo ZAGARANTOVANO u životu

Foto: Shuttestock

Ako poznajete barem jednu osobu koja je u horoskopu Strelac, biće vam jasno o čemu pričamo. Ljudi rođeni u znaku Strelca su pravi avanturisti bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači. Njihova priroda je dvostruka - mogu biti asketi i istovremeno hedonisti, što ih čini veoma zanimljivim i neuhvatljivim.

Želja za slobodom i istraživanjem

Strelčevi su poznati po svojoj želji za slobodom i istraživanjem. Privlači ih sve što je drugačije - druge zemlje, običaji, kulture, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima i ne vole dosadne poslove, te ih iritiraju malograđanske forme i društva gde se tračari. Njihov mladalački duh, lep fizički izgled i sportska građa često ih čine privlačnim i harizmatičnim.

Velikodušnost i direktnost


U komunikaciji su otvoreni i direktni, ponekad čak i previše. Izražavaju svoje stavove bez ustručavanja, a istovremeno su velikodušni i spremni da podele svoja iskustva i znanja s drugima. Takođe, vole luksuz, proslave, svečanosti i društvene skupove, te žele biti tamo gde se nešto događa.

Foto: Shutterstock

Kakav je horoskopski znak Strelac

Sport


Strelac je sklon plemenitim sportovima, a tenis može biti jedan od omiljenijih. Takođe, pripadnici ovog znaka često pokazuju interesovanje za duhovnost, astrologiju i proricanje budućnosti.

Strelac kao partner

Život s pripadnikom ovog znaka je prava pustolovina. Oni su velikodušni, spremni na davanje bez očekivanja nečega za uzvrat, veseli, društveni, ali istovremeno imaju čvrste stavove i bore se za svoja uverenja. S njima uvek znate na čemu ste i šta misle o vama, te su odlično rame za plakanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading