U NAREDNA TRI MESECA OVE ZNAKE PRATIĆE SREĆNA ZVEZDA: Završiće godinu u punom sjaju i imaće najviše uspeha do kraja godine

Autor: N.J.

Lifestyle

19.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte kada je vaše vreme da zablistate!

U NAREDNA TRI MESECA OVE ZNAKE PRATIĆE SREĆNA ZVEZDA: Završiće godinu u punom sjaju i imaće najviše uspeha do kraja godine

Foto: Unsplash/ Gian Cescon

nasmejana devojka

Svaki horoskopski znak imaće svoj momenat kada će zablistati do kraja 2023. godine, a ako se ne nalazite na spisku ne žalite - srećno vreme nije prošlo, ali neko drugi će više blistati od vas. 

Ovan

Ovo će biti njihova godina! Prvih nekoliko meseci bili su posebno srećni za ovaj znak, zahvaljujući Jupiteru. Najsrećniji mesec kada će nastupiti znatne promene je novembar i to je vreme kada će Ovan zablistati. Ovnovi će se uskladiti sa svojom pravom svrhom. Osećaće se sigurnije u ljubavi i karijeri, tvrde astrolozi.

U 2023. godini ide sve prilično glatko, ipak treba paziti i voditi računa o mentalnom zdravlju. Ovan će pronaći utehu u brizi o porodici i sebi.

Foto: Shutterstock

Srećna devojka

Vaga

Oko 8. novembra Venera će preći u Vagu i tako pojačava karakteristike ovog znaka  uključuju socijalizaciju, ravnotežu i inteligenciju. Na jesen one će doživeti obilje posebno kada su u pitanju ljubav i novac. Nakon teškog razdoblja, biće prisiljeni da sagledaju sve probleme i proći će kroz razne izazove.

Rak

Dva tranzita koja su se dogodila pojačala su intuiciju, osetljivost i empatiju Rakova, što je savršeno za usklađivanje ovog znaka sa pravim pozivom. Ovo je dobro vreme da shvatite što stvarno želite u životu. Očekujte dobitke i čuda tokom ovog vremena. Iako je bilo izazova, zbog kojih je Rak bio nesiguran u posao i generalno sebe, trebalo bi da se primirite i izbacite negativnu energiju iz života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading