ONA JE PRVA ZVEZDA SVETA ZODIJAKA: Žudi za ljubavnikom, ljubomorna i želi sve - OVOG horoskopskog znaka ne želite za partnera

Autor: N.J.

Lifestyle

14.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život nije tako lak kao što se čini, pogotovo za ovaj horoskopski znak.

ONA JE PRVA ZVEZDA SVETA ZODIJAKA: Žudi za ljubavnikom, ljubomorna i želi sve - OVOG horoskopskog znaka ne želite za partnera

Foto: shutterstock

Devojka izlazi iz automobila

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su nepromišljene, entuzijastične i svojeglave. Dok usvajaju životni stil koji će uvek naglašavati strastvenu i idealističku prirodu, traže partnera koji ističe zaštitničke instinkte i žudi za ljubavnikom koji će predstavljati izazov. U svojim vezama pokazuju izrazito ljubomornu prirodu. Strastvene su, ali uvek su tu za svog partnera. Deca su im izuzetno važna.

Da li su se Ovnovi prepoznali?

Ovom horoskopskom znaku deca su izuzetno važna. Jedina razlika između majki koje su rođene u ovom horoskopskom znaku i drugih je što se one bore da im deca postanu stabilne ličnost, snađene u prostoru i ne trče na svaki njihov plač.

Foto: Shutterstock

Prelepa mlada devojka

Veza

Izuzetno je ljubomorna u vezama. Svoju voljenu osobu ne želi da deli ni s kim.  Može se zaljubiti u jednom trenutku i odustati u istom. Malo je ljudi za koje bi žrtvovala svoju slobodu. Njihove strasti su duboke i iskrene. Ovnovi pridaju veliku važnost ljubavi. Čak i ako je vrlo cenjena osoba, nekada ne veruje sebi. Uvek misli da ima mane i zagorčava sama sebi život.

Ovan je prva zvezda sveta Zodijaka. Vlastite potrebe su im na prvom mestu i bitno je samo ono što oni žele. Tu nema ništa komplikovano. Ne možete ga prisiliti da učini nešto što ne želi. Naročito bi naređivanje trebalo biti poslednja stvar na svetu. Reaguju trenutno. Ne tražite u njemu suptilnost i eleganciju. Ovan je kritičan i izuzetno ponosan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading