HAPŠENJE SRBA NA KOSOVU: Oslobođen penzioner MUP-a, drugi Srbin još u pritvoru?!

Autor: Tanjug

Hronika

02.08.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Penzionisani pripadnik MUP Srbije Vitomir Ilić iz Korminjana kod Raniluga, koga je kosovska specijalna policija juče privela na informativni razgovor u policijsku stanicu u Gnjilanu, danas je pušten na slobodu i protiv njega se ne vodi nikakav postupak", rekao je za RTV Puls Ilićev advokat Vasilije Arsić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosovska policija nastavlja da hapsi Srbe

Na sajtu te televizije iz Šilova objavljeno je da je Ilić bio osumnjičen da je tokom oružanih sukoba na Kosovu učestovao u intervenciji srpske policije u selu Žegovce u opštini Gnjilane.

Navodi se da je tokom saslušanja utvrđeno da se Ilić u to vreme nalazio van Gnjilana, u drugom delu Kosova, te da nije ni mogao da učestvuje u toj akciji.

RTV Puls prenosi i da je ove navode kosovskoj policiji potvrdio i Radomir Antić iz Paralova, koji je i dalje u pritvoru u Gnjilanu i protiv koga je tužilac podneo krivičnu prijavu za navodne ratne zločine, odredivši mu pritvor od mesec dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading