PORODICA TINEJDŽERA STRADALOG NA BAZENU: Hitnu pomoć smo čekali 45 MINUTA!

Autor: novosti.rs

Hronika

17.07.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hteli smo da se okupamo još jednom u bazenu i da krenemo kući. Zaronio je i posle svega nekoliko trenutaka neki muškarac je izvukao njegovo telo iz vode jer je primetio da tone. Odmah su počeli da ga reanimiraju. Dok je sve to trajalo, otvorio je oči, pogledao nas, a onda ih zauvek zatvorio." Ovako počinje priču drugarica A. T. (17), koji se u ponedeljak, kako se sumnja, udavio na bazenu akva-parka u okviru kompleksa "S klub" u Jakovu, na periferiji Beograda. Nesreća se dogodila samo 15 minuta pre zvaničnog zatvaranja objekta, a porodica stradalog tvrdi da su Hitnu čekali 45 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon reanimacije, koja je trajala oko sat i po lekari su mogli da konstatuju samo smrt nesrećnog mladića. Šta je uzrok ovog događaja još nije poznato, jer je dečak nastradao u bazenu koji je dubine svega metar i po. 

Završio je drugu godinu u Tehničkoj školi "Drvo art" u Beogradu, a svojim dosetkama i šalama je uvek uveseljavao drugare.

Međutim, porodica tragično nastradalog tinejdžera kivna je na ekipe Hitne pomoći, koje su se, prema njihovim rečima, u Jakovu pojavile nakon 45 minuta.

- Nije nam jasno kako jedan tako veliki privatni kompleks nema sopstvenu lekarsku ekipu - sa suzama u očima priča rodbina okupljena u dvorištu porodične kuće, u naselju Boleč. - Mi živimo na potpuno drugom kraju grada, a kada su nam javili šta se desilo, stigli smo za svega pola sata, a lekarima je trebalo isto toliko vremena, ako ne i više.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić nije imao u sebi ni velike količine vode koje bi izazvale davljenje. Da li je možda reč o nekom drugom uzroku smrti, ostaje da se vidi nakon završene obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading