TUGA OBAVILA NIŠ: Sahranjene sestre koje je pokosio pijani vozač!

Autor:

Hronika

06.04.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Petrović (27) i njena mlađa sestra Marija (24) sahranjene su u Nišu.

RepublikaFoto: facebook.com/marija.petrovic
Sahranjene sestre u Nišu

Nepregledna kolona prijatelja i porodice došla je da se poslednji put pozdravi od sestara koje su izgubile život u stravičnoj nesreći.

Podsetimo, Milica je život izgubila u noći između nedelje i ponedeljka, dok je njena mlađa sestra dan kasnije podlegla povredama.

Nesrećne sestre su, kako priča njihova rodbina, u nedelju bile kod tetke na ručku u naselju Durlan i zastale su u Knjaževačkoj ulici da bi uhvatile autobus.

- Došle su kod mene oko 15 sati i otišle posle ručka. Milica je planirala da se nađe s drugaricom i da ostane u gradu, a Marija je pošla kući. Da smo znali šta će da bude... Milica je samo stigla da kaže kako se zove i umrla - jadikovala je Ratka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan Nish

09.04.2018 00:55

Zaista velika tuga i veoma velika tragedija je snašla ovu porodicu u jednoj sekundi stradala su tri života i to dva mlada pred kojima je bila budućnost. Sve to zbog nečije nepromišljenisti pijanog vozača. Sve drugo se može nadoknaditi ali izgubljeni životi ne mogu. Saučešće porodici.