PO MRAKU PROVALJIVALI U TOROVE! Uhapšeni Šapčani zbog krađe stoke!

Autor:

Hronika

23.04.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv njih su podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

PO MRAKU PROVALJIVALI  U TOROVE! Uhapšeni Šapčani zbog krađe stoke!

Foto: pixabay.com

Policija u Bogatiću je rasvetlila više krađa stoke koje su počinjene u proteklih mesec i po dana i uhapsila P.S, P.D. i K.P. iz Tabanovića kod Šapca.

- Više poljoprivrednika iz Salaša Crnobarskog, Banovog Polja, Glušaca i Mačvanskog Metkovića na području opštine Bogatić, prijavilo je da im je ukradeno ukupno 60 jaganjaca, odraslih ovaca i ovnova - naveo je naš izvor.

Lopovi su, saznajemo,po mraku provaljivali u torove i krali stoku. Protiv njih su podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, a po nalogu tužioca su pušteni su da se brane sa slobode.

Sumnja se da je, osim trojice koji su uhapšeni, organizovana lopovska banda imala još pripadnika koji su bili izvršioci i pomagači, pa službenici policijske stanice u Bogatiću intenzivno tragaju za njima.

Krađa je napravila težak problem za vlasnike stoke koji se nadaju da se ovakve situacije više neće ponavljati i da će živeti mirno. Kako i sami kažu ne znaju kako neko može da dođe i ukrade nešto u šta je drugi ulagao sve.

Inače, ovo nije prvi put da se Šapčani susreću sa ovakvim lopovima. Pre nekoliko godina sličan slučaj potresao Šabac kada je gazda imanja uhvatio lopova na delu. Tada su svi bili zabrinuti za svoju stoku, međutim situacija se jedno vreme smirila, a u poslednje vreme je postala česta pojava. Čak ovoga puta više poljoprivrednika se u isto vreme požalilo da su im nestali jaganjci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading