DA LI JE OVO REALNO? Šokantni snimak nepromišljene i bahate vožnje na Ibarskoj magistrali OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.04.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici saobraćaja oko vozača šlepera reagovali su burno na ovaj potez.

DA LI JE OVO REALNO? Šokantni snimak nepromišljene i bahate vožnje na Ibarskoj magistrali OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Danas je na Ibarskoj magistrali zabeležen incident koji je izazvao negativne reakcije javnosti. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "192_rs" koji je brzo postao viralan, može se videti vozač šlepera kako nepromišljeno pretiče saobraćaj neposredno pred nepreglednu krivinu, na jednoj od najvećih crnih tačaka na Ibarskoj magistrali, kod tvrđave Maglič.

- Vozač šlepera izveo je, malo je reći, nepromišljemo preticanje i to na jednoj od najvećih crnih tačaka, na Ibarskoj magistrali kod tvrđave Maglič - piše u opisu ispod objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Učesnici saobraćaja oko vozača šlepera reagovali su burno na ovaj potez, počevši da sviraju kako bi ga upozorili na opasnost koju je izazvao. Na društvenim mrežama su se takođe pojavili brojni komentari osuđujućeg karaktera, sugerišući da bi vozaču trebalo oduzeti dozvolu i kazniti ga zbog nepromišljenog ponašanja.

- Oduzeti gospodinu dozvolu, da više ne sedne za volan", "A što ga nisu pustili da prođe, kad vide da hoće da se vrati u traku, nego dodaju gas?!", "Izgovora nema, bez obzira na brzinu kretanja", "Bitno je da se snima", "Zbog ovakvih vozača nedužni ljudi stradaju", "Ovo je za robiju!", "Pravo je pitanje kako je došlo do ovog preticanja, šta su automobili radili po putu? - samo su neki od komentara ispod videa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading