MAJKA NOE MILIVOJEV PRVI PUT OČI U OČI SA UBICOM ĆERKE! Dabetić raskomadao telo tiktokerke, a onda ga prelio kiselinom i danima čuvao u kupatilu!

Autor:

Hronika

18.04.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudnici su se nalazili roditelji ubijene Nore, dok je Dabetić doveden iz pritvora gde se nalazi od hapšenja.

MAJKA NOE MILIVOJEV PRVI PUT OČI U OČI SA UBICOM ĆERKE! Dabetić raskomadao telo tiktokerke, a onda ga prelio kiselinom i danima čuvao u kupatilu!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Današnje pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) u Višem sudu u Beogradu je odloženo. Dabetić je optužen pod sumnjom da je, iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način oduzeo život Nou Milivojev (18).

- Suđenje je odloženo zbog izostanka Dabetićevog branioca - kaže izvor.

U sudnici su se nalazili roditelji ubijene Nore, dok je Dabetić doveden iz pritvora gde se nalazi od hapšenja.

- Njima je bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu, te su se sreli sa okrivljenim Dabetićem - navodi izvor.

Suđenje je, prema saznanjima, odloženo za 7. maj.

Noina majka je izjavila da će joj susret sa optuženim teško pasti, ali da će se suočiti sa tim kako bi postigla pravdu za svoje dete.

Podsetimo, Ognjen se tereti za krivično delo teškog ubistva na podmukao način i iz niskih pobuda. Tokom ispitivanja u policiji u vezi sa nestankom Nore, izjavio je da je uopšte nije video.

- Nakon njegovog hapšenja, kad je policija pronašla delove Noinog tela, Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola" - podseća izvor Kurira.

Optužnica navodi da se sumnja da je Ognjen Dabetić počinio zločin zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Nore Milivojev prema njemu. Ovo je rezultat njegove nesposobnosti da prihvati prekid veze i komunikacije, dok je oštećeni insistirao na prekidu veze.

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading