NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU DANKE ILIĆ! Policija se OPET vraća na lokaciju koja je već PREČEŠLJANA! Novi trag?!

Autor:

Hronika

10.04.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče u popodnevnim satima crpila se voda iz velikog rezervoara koji se nalazi pored imanja porodice Dragijević, u blizini pilane, ali telo nije pronađeno.

NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU DANKE ILIĆ! Policija se OPET vraća na lokaciju koja je već PREČEŠLJANA! Novi trag?!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Selo Zlot, danima je pod opsadom policije, operativaca kriminalističke policije i vatrogasaca,a patrola policije dežura ispred kuće Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo male Danke Ilić (2).

Kako Informer piše, i dalje je pretraga bedema oko reke u Zlotu fokus je dabas na okolinu i uze okruženje Zlota, ali spominje se Lazarev kanjom i pećina. 

Pretražene su skoro svi delovi sela pretraženo je čak i groblje. Sve policijske snage su na terenu, i neumorno traže telo male danke. 

Podsetimo, policajci i vatrogasci juče su nastavili potragu za telom ubijene Danke Ilić, i to na više lokaciju u Zlotu i okolini.

Juče u popodnevnim satima crpila se voda iz velikog rezervoara za vodu koji se nalazi pored imanja porodice Dragijević, u blizini pilane, ali telo nije pronađeno.

Takođe, nastavljena je i pretraga Lazarevog kanjona. Policajci su sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja ranije pretražili 3,5 kilometara kanjona, a istražena je i jama duboka 70 metara. Za pretragu su koristili specijalističku spasilačku opremu i dronove, ali za sada bez rezultata.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta, a 4. aprila je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da je ubijena i da su uhapšena dvojica osumnjičenih.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading