SNIMAK KOJI JE NASTAO U TRENUTKU NESTANKA MALE DANKE ILIĆ! Vidi se auto koji... (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi automobil koji prolazi.

SNIMAK KOJI JE NASTAO U TRENUTKU NESTANKA MALE DANKE ILIĆ! Vidi se auto koji... (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa kamere kuće u blizini koje je nestala Danka Ilić (2).

Na snimku se vidi automobil koji prolazi i policija na snimcima nije uočila ništa što bi pomoglo u istrazi nestanka male Danke. 

Automobil sa snimka kretao se prema porodičnoj kući Ilića baš u trenutku kada je nestala Danka, u 13.47. 

Drama oko nestanka male Danke Ilić (2) počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu.

Podsetimo,prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. 

 

 

Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Građanima u Srbiji stigle su SMS poruke sa osnovnim informacijama o nestaloj devojčici. MUP apleuje ako je vidite odmah zovite 192. 

Časlav Dragomirović, deda Danke Ilić (2) iz Bora koja je juče u 13.45 sati nestala dok je bila u društvu njegove ćerke Ivane, odnosno devojčicine majke i brata, kaže za da su zahvalni svima koji učestvuju u potrazi.

- Hvala svima koji su došli da nam pomognu! Mi se nadamo da ćemo naći našu Danku... Zahvalan sam svima koji pomažu da se moja unuka nađe - kaže Časlav koji sa sinom Stefanom na terenu i sa pripadnicima MUP-a pretražuje predeo gde mu je nestala unuka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero Postar

28.03.2024 12:17

Dace Bog da je pronadju zivu i zdravu.