MONSTRUOZNO: ŠEF KLANA NARUČIO HRANU PA SE BACIO NA UBISTVO LJEPOJE! Sad se brane besramno: "Belivuk nosi patike Luj Viton, čak i kad trenira"

Autor:

Hronika

26.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jučerašnje ročište je počelo pokušajem odbrane da odlože suđenje do maja.

MONSTRUOZNO: ŠEF KLANA NARUČIO HRANU PA SE BACIO NA UBISTVO LJEPOJE! Sad se brane besramno: "Belivuk nosi patike Luj Viton, čak i kad trenira"

Foto: MUP Srbije, Tanjug, Estock

Suđenje zloglasnoj organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, pred Specijalnim sudom u Beogradu za sedam monstruoznih ubistava, otmice, silovanje trgovinu droge i oruzja nastaviće se danas.

Jučerašnje ročište je počelo pokušajem odbrane da odlože sudjenje do maja.


Iako je izgledalo kao da je predsednica sudskog veća Vinka Beraha Nikićević bila zatečena time što su branioci optuženih posumnjali da ona ima neki tajni plan po kojem sudi jer za mesec dana jer se saznalo da definitivno ide u penziju, sudija je ostala odlučna. Kazala je da će do zadnjeg radnog dana predano raditi kao i do sada. 


- Sudija mi smo čuli da vi idete u penziju i nama je potrebno da znamo da li imate neki svoj plan i šta će se desiti dalje. Mislim da su ova suđenja do vašeg odlaska nepotrebna jer ćemo imati suđenje iz početka sa novim sudijom. Održavanje daljih pretresa pred vama bi bilo mrcvarenje za sve nas- rekla je advokat Miljana Perendija. Pošto su se sa njom složile i kolege, sudija je odlučno presekla.

- Da, visoki savet sudstva je doneo odluku, rešenje o mom odlasku u penziju 29. aprila. Međutim, to što sudija ide u penziju ne sme da bude prepreka odnosno razlog ometanja postupka i o tome neću diskotovati - kazala je Vinka i nastavila sa izvođenjem dokaza vezanih za ubistvo Zdravka Radojevića, gde se stalo na prethodnom ročištu.

Prikazane su fotografije Radojevića sa tajne aplikacije Skaj koju je klan koristio za dogovore u vezi sa planiranjem otmica i ubistava. Policija Francuske je otkrila komunikaciju naših kriminalaca povezanih sa kavačkim klanom i sve dostavila u Srbiju.

U to Belivukova grupa je bila uverena da sa nikada neće otkriti da su otimalii, ubijali i mleli ljude, pa ih prosipali u Dunav, kao i drugi zločini.

Republika

Foto: E-stock, Tanjug, Shutterstock

Veljko Belivuk i Marko Miljković 

 

I juče su u sudu bile pojačane mere obezbedjenja , a Republika saznaje da će i salje tako biti kad god su na ročištima okrivljeni saradnici Srdjan Lalić, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević. Strahovito neprijateljstvo seva od vodja klana i njihovih vojnika prema trojici imenovanih  zbog izdaje koju su napravili postignuvši dogovor sa tižilaštvom. 
Lalić, Spasojević i Hrvatin su se u više navrata žalili da dobijaju pretnje od vodja klana i drugih optuženih kad god im se pogledi sretnu.  

ODBRANA KAO POKVARENA PLOČA: Belivuk sudiji održao čas informatike- " Kliknite dva puta brzo"


Jezive fotografije izmučenog i krvlju zalivenog Zdravka Radojevića iz kuće smrti u Ritopeku, a zatim i Milana Ljepoje Pink Pantera iz Niša juče su opet prikazane. Njihovu autentičnost su potvrdili Srdjan Lalic i Bojan Hrvatin, a ranije su, kao i Spasojević detaljno opisali kako su ubijeni i samleveni.


Branilac trećine klana Dejan Lazarević kao i na svakom ročištu  i juče je tvrdio da su fotografije sa skaja- čista fotomontaža.

Prikazano je i više setova prepiski sa skaja, a preslušane su i glasovne poruke koje su optuženi razmenjivali, otimali i ubijali žrtve. 

- Prvo vodje, pa onda i "njihovi vojnici" su sve izvedeno osporavali.


- Svaka poruka može da se menja. Kliknete dva puta brzo mišem i ono počne da treperi i klikne se na "dilit" i piše se šta hoćete. Nijedan od lažljivih svedoka nije rekao da smo pisali na engleskom, a tamo smo videli taqkve poruke. Lako se manipuliše eksel tabelama- rekao je Belivuk ubedjujući sudiju da je pogrešna odluka prihvatanje skaja u dokaznom postupku. 

- Na ovom nečemu što i dalje ne znamo šta je nije moj glas- ponavlja Belivuk kao i nakon svake svoje glasovne poruke. 


- Na ovom tonskom zapisu tvrdim da nije glas Veljka Belivuka i da Lalić priča neistinu-  rekao je Miljković. 

Advokat Lazarević kojem se trenutno sudi kao članu kriminalne grupe Darka Šarića više puta je tražio reč.

-Nema svrhe gledati ove poruke koje nemaju veze sa činjeničnim stanjem ni istinom- kazao je Lazarević. 


Prikazuju se jezive fotografije izmučenog Milana Ljepoje, krvave glave izobličene od udaraca. ČItav set fotografija prikazuje mrtvog  Ljepoju samo u vešu, a na jednog potpuno golog poliženog na na najlonu. Iznad njega u jednom momentu stoji neka osoba. 

- Na drugoj fotografiji se vide noge Veljka Belivuka, prepoznao sam njegove bele najk patike i na njima je bilo tragova krvi -  izjasnio se svedok okrivljeni Srđan Lalić. 

- Ovakve patike u životu nisam imao- ubeđuje Belivuk sudiju.

- Znam gde je nastala ova fotografija- u kancelariji Saše Ivanića -govori Belivuk likujući. I on ni Miljković tvrde da na parikama nema krv. 

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Veljko Belivuk i Marko Miljković 

 

Tužilac Saša Ivanić je reagovao istakavši da Belivuk ometa dokazivanje i da će ga teretiti i za to, Branilac Lazarević je navode tužioca ocenio kao zastrašivanje Belivuka 

Optuženi Miloš Budimir koji je bio takoreći produžena ruka vodjama u zlodelima, pa skače da odbrani šefa pred sudom. Nasmejao je dobar deo prisutnih reksvšo - Belivuk ne nosi najl nosi Luj Viton patike čak u njima i trenira - .

SPAKOVAĆU GA BRATE U PARČIĆE PA ĆU DA GA KUVAM

U moru jezivih poruka koje jedni drugima optuzeni šalju razgovarali su i o problemima sa industrijskom mašinom za mesom kojom su u sktivenoj prrostoriji u kući u Ritopeku, prema optužbici samleli šest žrtava. 

- Radi mašina radi. Valjda će do sutra da izdrži. Čim dodjemo palimo grejalicu. samo da ne bude kao prošli put. - 

Na to je neko od članova klana  poslao je poruku: -Spakovaću ga ja u parčiće, pa ću da ga kuvam,brate- .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Denis

26.03.2024 16:35

Šta taj ljudski izrod Lazarević pokušava da brani ovog psihopatu i njegove pajdaše koji se sprdaju sa sudstvom?! Sram vas bilo bre! Na kraju će te ih pustiti da i dalje prave ćevape jer imaju podatke o političarima i mnogo znaju.