PRETILI DA ĆE JE UBITI! RAZBOJNICI U OBRENOVCU OPLJAČKALI BAKU: Ukrali 100.000 dinara i zlatni nakit

Autor:

Hronika

15.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

PRETILI DA ĆE JE UBITI! RAZBOJNICI U OBRENOVCU OPLJAČKALI BAKU: Ukrali 100.000 dinara i zlatni nakit

Foto: Shutterstock

Policija u Obrenovcu raspisala je potragu za dvojicom lopova koji su, pre tri dana, ušli u kuću starice V.V. (85) i tom prilikom je uzeli oko 100.000 dinara i zlatni nakit, saznaje "Telegraf.rs".

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Naime, dvojica maskiranih razbojnika provalili su u kući nesrećne žene dok je spavala. Tada su pronašli novac koji je sakrila u regalu, a kako im to nije bilo dovoljno oni su je probudili.

- Pretili su je da će je ubiti, ako ne izvadi još novca. Međutim, baka nije imala, pa je dala sav zlatni nakit. Srećom nisu je povredili- kaže naš izvor.

Pobegli su iz kuće, a njoj zapretili da ne sme da zove policiju.

Podsetimo, policija u Obrenovcu trenutno traga za dvojicom muškaraca za koje se sumnja da su pre dva dana bili uključeni u neobičan incident. Naime, nakon kraće potere, dvojica muškaraca su navodno bacili oko 50 grama heroina kroz prozor "audija" u kom su se nalazili. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, spektakularna jurnjava se odvijala u blizini Stublina, a započela je nakon što su policajci pokušali da zaustave "audi".

- Vozač je međutim samo dodao gas i pobegao u pravcu Obrenovca. Policajci su odmah krenuli u poteru međutim vozač "audija" je uspeo da im umakne - kaže dobro obavešteni izvor Informera.

Napeta potera kroz obrenovačke ulice

 
Prema izveštajima, vozač ili suvozač "audija" odlučio je da se upusti u opasnu poteru sa policijom, koja je rezultirala dramatičnim trenucima na obrenovačkim ulicama. U pokušaju da izbegnu hapšenje, osumnjičeni su, prema tvrdnjama, izbacili kesicu sa oko 50 grama heroina kroz prozor automobila.

- Policajci su primetili taj trenutak i zaplenili tu drogu koja je odneta na dodatna veštačenja - dodaje sagovornik.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading