NI CVET, NI SVEĆA - NA LAVOVOM GROBU SAMO JEDAN PREDMET! Misterija ko ga je tu ostavio!

Autor:

Hronika

10.03.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavov grob nema obeležje, a sahranjen je bez sveštenika i opela.

NI CVET, NI SVEĆA - NA LAVOVOM GROBU SAMO JEDAN PREDMET! Misterija ko ga je tu ostavio!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lav Petrović Suvajdžić, dvadesetpetogodišnjak koji je pre nedelju dana zajedno sa svojom dve godine mlađom suprugom Martinom počinio samoubistvo u naselju Liman 2 u Novom Sadu, juče je sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu.

Kako je Republika već pisala, na sahrani nije bilo prisutnih osim njegovog dede, koji je pokušao neprimetno da prisustvuje pogrebu svog unuka.

Lav je sahranjen bez opela, a njegov grob je bez ikakvog obeležja. Sahranjen je pod imenom Lav Petrović, što je zanimljivo, jer je i njegova supruga Martina sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukučkov.

Spekuliše se da je porodica izrazila želju da Lav bude što pre sahranjen, i to bez obeležja, a navodno ni radnici na groblju nisu znali koga zakopavaju.

Deda ostavio tajni predmet na grobu?

Kako smo već pisali, Lavov deda je jedini bio prisutan na sahrani, a pokušavao je da pogreb unuka neprimetno gleda iz prikrajka. Međutim, za naš portal je otkrio i zašto roditelji nisu došli na sahranu sina.

- Roditelji su u veoma lošem stanju. Ne mogu da veruju šta se desilo i da je on bio u sekti. Od sramote ne mogu da stoje, nisu mogli da dođu. Bolesni su ljudi... - rekao nam je Lavov deda juče.

Na grobu je posle sahrane ostala samo flaša vina u papirnoj kesi, ali se ne zna ko ju je tu ostavio.

Podsetimo, tragičan događaj dogodio se prošlog petka kada je mladi bračni par izvršio samoubistvo skokom sa zgrade u novosadskom naselju Liman 2. Oko 22 časa, par je ušao u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeo se na poslednji sprat nakon što su razbili staklena vrata koja vode na krov, odakle su zajedno skočili. Stanari zgrade su naveli da par nije bio iz njihove komšiluke. Identifikacija bračnog para izvršena je na osnovu otisaka prstiju, a prema pisanju "Blica", živeli su na Petrovaradinu.

Šokantno otkriće usledilo je ubrzo posle njihove smrti – otkriveno je da su, pre nego što su počinili samoubistvo, ubili svoje dvoje dece. Tela dva dečaka, od jedne i tri godine, pronađena su u njihovoj kući na Petrovaradinu.

Martina i deca sahranjeni su na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu u sredu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Direktor

10.03.2024 18:19

Ovde "neko" debelo laže. Ali najinteresantnije što su mu promenili prezime i ostavili samo Petrović , Suvajdjic više ne važi.

Odgovori 16 6
Aleksa

12.03.2024 12:06

@Direktor - On se zove Lav od radnja,ima ova dva prezimena ,majcino i ocevo,iz Beograda je,rodjen i ziveo u Beogradu.

Mirko

12.03.2024 12:12

@Direktor - On je Suvsjdzic po majci Petrović po ocu i Lav Petrović Suvajdzic od rodjenja.

Da

12.03.2024 13:02

Majka ga se odrekla otac nije