LOPOV HARAO NOVIM BEOGRADOM I ZEMUNOM! Momentalno mu stavili lisice - evo šta je sve POKRAO!

Autor:

Hronika

09.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je podesnim alatom skidao zujalice sa flaša alkoholnih pića koje je potom iznosio iz prodavnice.

LOPOV HARAO NOVIM BEOGRADOM I ZEMUNOM! Momentalno mu stavili lisice - evo šta je sve POKRAO!

Foto: Shutterstock

L.R. (23) saslušan je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu kojem se stavlja na teret da je u vremenskom periodu od novembra 2023. godine do februara 2024. godine, iz prodajnih objekata na Novom Beogradu i Zemunu izvršio 11 krivičnih dela krađa.

On je podesnim alatom skidao zujalice sa flaša alkoholnih pića koje je potom iznosio iz prodavnice.

Uhapšeni je na taj način naneo oštećenom materijalnu štetu u ukupnom iznosu od 188.000,00 dinara, a pred javnim tužiocem se branio ćutanjem.

S obzirom da je u pitanju lice koje je ranije osuđeno za isto krivično delo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Arilju su uhapsili S. J. (49) iz Arilja pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenom je pronađeno 102 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i vage za precizno merenje, pronađene u vozilu "bmv" kojim je upravljao.


Policija je pronašla 102 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i vagicu za precizno merenje prilikom hapšenja S. J. (49) iz Arilja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading