ŠOK SAZNANJA! Ubice MMA borca PET MESECI planirale zločin: Pratili njegovo kretanje i aktivnosti, a onda ga SVIREPO ISKASAPILI!

Autor:

Hronika

07.03.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov prijatelj je potresnim glasom opisao kako su ga fudbaleri bespomoćnog iskasapili, ostavljajući ga sa više od 19 ubodnih rana, i istakao da ni hirurzi ne bi uspeli da ga spasu.

ŠOK SAZNANJA! Ubice MMA borca PET MESECI planirale zločin: Pratili njegovo kretanje i aktivnosti, a onda ga SVIREPO ISKASAPILI!

Foto: MMA savez Srbije, MUP Srbije

Odbegli fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) osumnjičeni su da su zverski ubili reprezentativca Srbije i MMA borca Stefana Savića (23) u Beogradu, a nezvanično saznaje se da su zločin planirali pet meseci unapred, prenosi Kurir.

Prema informacijama Kurira, osumnjičeni su pažljivo pratili Savića i bili su upućeni u njegove aktivnosti i kretanje tokom dužeg vremenskog perioda. Takođe, postoji sumnja da su detaljno isplanirali i svoje bekstvo, pripremivši veću svotu novca i koristeći štek-stan u Beogradu.

Republika

Foto: Printscreen

 

 


Ubistvo i bekstvo


Ubistvo se dogodilo sat vremena iza ponoći na uglu Dobričine i Dunavske ulice na Dorćolu, a motiv ovog svirepog ubistva, prema saznanjima Kurira, mogao bi biti sukob koji datira od pre dve godine. Prema navodima prijatelja pokojnog MMA borca, osumnjičeni fudbaleri su pažljivo isplanirali napad na Savića, koji je bio tipovan te kobne večeri.

Detalji zločina


Na snimcima nadzornih kamera jasno se vidi kako su osumnjičeni izvršili napad na Savića i kako su se iživljavali nad njim dok je ležao na asfaltu. Prijatelj ubijenog Stefana Savića je ispričao da su fudbaleri došli naoružani oštrim nožem i prvo ga napali ispred kluba, a potom ga sustigli niz ulicu, gde su ga, nažalost, usmrtili.

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

 

 


Šokantni detalji


Nažalost, snimci koji su procurili u javnost nisu ništa u poređenju sa celokupnim događajem, kako tvrdi prijatelj ubijenog, koji je opisao kako su fudbaleri besomučno ubadali Savića nožem, nanoseći mu više od 19 ubodnih rana i ostavljajući ga bespomoćnog.

Traganje za osumnjičenima


Policija intenzivno traga za osumnjičenima, a nezvanično se saznaje da se jedan od njih krije na Kosovu, a drugi u Hrvatskoj. Takođe, informacije o pronalasku krvave odeće u štek-stanu kod Đerma ukazuju na to da su osumnjičeni detaljno isplanirali svoje bekstvo i koristili različite lokacije kako bi izbegli hapšenje.

POTERNICA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uspeli su da identifikuju osumnjičene za ubistvo - Marka Daničića (23) i Vasilija Gačevića (23).

Za njih dvojicom su policajci raspisali potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.


Reakcija javnosti


Neutešni prijatelji i porodica ubijenog Stefana Savića ne mogu da shvate brutalnost i svirepost kojom su osumnjičeni izvršili zločin. Njegov prijatelj je potresnim glasom opisao kako su ga fudbaleri bespomoćnog iskasapili, ostavljajući ga sa više od 19 ubodnih rana, i istakao da ni hirurzi ne bi uspeli da ga spasu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading