POBACALI TELEFONE, KRETALI SE ULICAMA GDE IMA MANJE KAMERA: Najnovija saznanja "Republike" o UBICAMA MMA BORCA - Evo gde su pobegli nakon BRUTALNE SAČEKUŠE!

Autor:

Hronika

07.03.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA borac izboden 19 puta i brutalno pretučen dok je ležao u krvi.

POBACALI TELEFONE, KRETALI SE ULICAMA GDE IMA MANJE KAMERA: Najnovija saznanja "Republike" o UBICAMA MMA BORCA - Evo gde su pobegli nakon BRUTALNE SAČEKUŠE!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Vasilije Gačević i Marko Daničić koji se sumnjiče za monstruozno ubio MMA borca i reprezentativca Stefana Savića (23) na Dorćolu, imali su detaljno pripremljen plan kako će se kretati nakon ubistva, saznaje Republika. 

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

 

Naime, kako je naš portal saznao, ubice su se namenski kretale ulicama sa manje kamera, kako ih policija ne bi locirala. 

Takođe, mobilne telefone su u noći ubistva namerno odbacili, odnosno, nisu ih ni nosili, kako bi i na taj način prikrili tragove. 

OTKRIĆE POLICIJE

Inspektori su nedavno otkrili ključne dokaze u istrazi ubistva Stefana Savića. U jednom štek-stanu kod Đerma pronađena je krvava odeća osumnjičenih ubica, što je dodatno učvrstilo sumnje da su ovi kriminalci pobegli u taj stan nakon izvršenja zločina. Pretpostavlja se da su nakon ostavljanja krvave odeće, promenili garderobu i istuširali se pre bega, ali su tragovi krvi ostali za sobom. Odeća je poslata na veštačenje koje bi moglo da bude ključno za dalji tok istrage.

 

POTERNICA

Policija poziva sve građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

011/279 74 77 066/889 42 07 066/878 23 05 kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

KUKAVIČKO UBISTVO

Podsetimo, sukob između Stefana Savića i osumnjičenih fudbalera dogodio se na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu. Nakon svađe, Savić je navodno izboden 19 puta i brutalno pretučen dok je ležao u lokvi krvi.

Foto: MUP

 

 

 

- Sumnja se da je neko dojavio ubicama da se MMA borac nalazi u tom klubu sa društvom, i oni su se ubrzo pojavili. Savić je poslednje dve godine navodno, izbegavao da se nađe u blizini osumnjičenih jer je u jednoj tuči gde je branio druga razbio vilicu Daničiću, koji je od tada željan osvete - poseća izvor i dodaje:

- Problemi su počeli čim su osumnjičeni fudbaleri ušli u klub, jer su počeli da provociraju Savića i da mu dobacuju. MMA borac ubrzo je izašao iz kluba, ali su za njih istrčali Gačević i Daničić koji su ga uz dobacivanje napali, izvadili nož i počeli krvnički da ga ubadaju po celom telu. Reprezentativac Srbije teško povređen i krvav počeo je da trči niz Dobračinu ulici ka Dunavskoj, gde su ga osumnjičene ubice jurile kako se i može videti na nadzornim kamerama - rekao je sagovornik. 

SNIMCI SA NADZORNIH KAMERA

Na snimcima se vidi kako Stefan nakon jurnjave pada na asfalt dok ga fudbaleri sustižu i šutiraju rukama i nogama po celom telu. Zverski se iživaljavaju nad MMA borcem kog su prethodno izboli navodno 19 puta.

Dok MMA borac leži u lokvi krvi napadačima prilazi i mladić Stefan M. (32) koji je kolima slučajno tuda prolazio i pokušavajući da odbrani Savića zadobija nekoliko uboda u butinu i ispod pazuha - podseća izvor i dodaje da povređeni mladić potom seda na suvozačevo mestu u "fijat 500". Policija je ubrzo zaustavila vozilo na Terazijama i povređeni Stefan M. sanitetom je prevezen u Urgentni centar, a tada je lekarima i policiji rekao "da su izbola dvojica jer je branio dečka koji je krvav ležao u Dunavskoj ulici".

 

Republika

Foto: Google maps

 

 

Prema dostupnim snimcima sa sigurnosnih kamera, jasno je prikazano kako Gačević obuzdava Daničića i gura ga u nastojanju da pobegnu sa mesta zločina. Ovaj trenutak je ključan u istrazi, jer od tog trenutka pa nadalje, njih dvojica su nestali bez traga.

Sećanje na Stefana Savića


Stefan Savić, prema rečima porodice i prijatelja, bio je izuzetno drag mladić, posvećen sportu i ostvarivanju svojih snova. Kao MMA borac, samo tri meseca pre tragičnog događaja, postigao je značajan uspeh osvajanjem medalje na Svetskom prvenstvu u Tirani. Njegov iznenadni odlazak ostavio je neizbrisiv trag tuge među ljudima koji su ga poznavali. Sahranjen je 27. februara na groblju u Boleču, a na večni počinak ispratilo ga je preko hiljadu ljudi koji su iskazali duboko saučešće i neutešnu tugu.

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije, ST/Vladimir Lukić

Stefan Savić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading