ČUJU SE NJENI JEZIVI KRICI I VAPAJI DA PRESTANU! Policija došla do jezivih snimaka grupnog silovanja deteta (12) u Beču! MEĐU MALIM MANIJACIMA IMA I SRBA!

Autor:

Hronika

01.03.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su jezivim snimcima ucenjivali nesrećno dete.

ČUJU SE NJENI JEZIVI KRICI I VAPAJI DA PRESTANU! Policija došla do jezivih snimaka grupnog silovanja deteta (12) u Beču!  MEĐU MALIM MANIJACIMA IMA I SRBA!

Foto: shutterstock

Bečka policija je pokrenula istragu protiv 17 osoba, od kojih su neki državljani Srbije, zbog sumnje na višemesečno silovanje i zlostavljanje devojčice (12). Ovaj slučaj seksualnog zločina izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, a detalji istrage otkrivaju jezivu dramu koja je počela kao bezazlena tinejdžerska romansa.

Prema navodima austrijskih medija, višestruka grupna silovanja, koja su se, prema sumnjama, događala u garažama, stanovima i na stepeništima, uključivala su desetine video snimaka mobilnim telefonom kojima su osumnjičeni ucenjivali žrtvu. Ova okolnost dodatno je uznemirila javnost i istakla razmere brutalnosti ovog slučaja.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih zaplenila najmanje četiri mobilna telefona, a na snimcima grupnog silovanja čuju se jezivi krici i devojčica kako viče "Prestani!" iznova i iznova. Ove okolnosti predstavljaju ključne dokaze u istrazi koja je šokirala Beč i širu javnost.

Među osumnjičenima su državljani Austrije, Turske, Sirije, Italije, Bugarske i Srbije, a sumnja se da su se zlostavljanja događala u periodu od februara do juna 2023. godine na različitim lokacijama u Beču. Ovo dodatno naglašava međunarodni aspekt ovog slučaja i izaziva zabrinutost u javnosti.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su saslušani, pri čemu su neki delimično priznali ili negirali krivicu tvrdeći da je devojčica dobrovoljno učestvovala i pretvarala se da ima 14 godina. Državno tužilaštvo u Beču sada mora odlučiti kako dalje postupiti u ovom slučaju, a činjenica da su pojedini osumnjičeni već bili poznati policiji zbog drugih krivičnih dela dodatno komplikuje situaciju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blic

01.03.2024 20:28

Zlotvore zauvjek zatvoriti a kompletnu rodbinu zauvjek protjerati