UHAPŠEN MLADIĆ ZBOG NEDOZVOLJENE TRGOVINE! Vikendica u okolini Kruševca skrivala veću količinu oružja! (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

27.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen mladić iz Kruševca zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i prometa oružja.

UHAPŠEN MLADIĆ ZBOG NEDOZVOLJENE TRGOVINE! Vikendica u okolini Kruševca skrivala veću količinu oružja! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su M. R. (2000) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U vikendici pronađeno naoružanje

Policija je u vikendici koju koristi osumnjičeni pronašla i oduzela automatsku pušku i tri okvira sa pripadajućom municijom, dva revolvera, lovačku pušku, lovački karabin i 233 komada municije različitog kalibra, koje je držao bez odobrenja. 

Određeno zadržavanje

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, u petak je policija iz Kladova izvršila hapšenje dvojice sugrađana zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa kuće J.K. (75), pronađen je jedan pištolj i čak 49 komada municije, dok je na drugoj lokaciji prilikom pretresa kuće J.D. (50) pronađen još jedan pištolj.

Osumnjičeni i privedenje tužiocu

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivične prijave biti privedeni tužiocu. Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju nelegalnog posedovanja oružja i municije u Kladovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading