LIK UBIJENE DEVOJČICE OSLIKAVAJU U CRKVI U PARIZU! Veličanstveno za nezaborav Adriane Dukić!

Autor:

Hronika

26.02.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oslikavanje lika na freski je ideja crkvenih lica koja porodicu Dukić poznaju kao izuzetno pobožnu i patrijarhalnu još od ranije.

LIK UBIJENE DEVOJČICE OSLIKAVAJU U CRKVI U PARIZU! Veličanstveno za nezaborav Adriane Dukić!

Foto: tiktok.com/printscreen

Talentovana devojčica Adriana Dukić koja je izrešetana u školskog klupi sa još osmoro dece i njihovim čuvarom juče bi navršila 15 godina. 

Pobodom njenog rođendana porodica je na Novom bežanijskom groblju obeležila taj pretežni i preteški dan.

Sa njima su na groblje izašli da zapale sveću i porodice drugih žrtava masakra, Adrianini drugari i nastavnici.

Neutešni roditelji devojčice su obavestili okruženje da umesto cveća doniraju novac za oslikavanje freske sa njenim likom.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Adriana Dukić bi juče napunila 15 godina

Tim povodom došli su iz Francuske prijatelji porodice Dukić, a njena baka koja ju je odgajala je napravila tortu i ovaj put.

Oslikavanje lika na freski je ideja crkvenih lica koja porodicu Dukić poznaju kao izuzetno pobožnu i patrijarhalnu još od ranije. Dukići su od malena Adrianu kao najstariju, a kasnije i dvoje mlađe dece usmeravali duhovnim vrednostima i obilazili manastire i crkve u Srbiji i Crnoj Gori, kao i Francuskoj gde su svi rođeni.

Oslikavanjem Adrianinog lika na veličanstvenoj freski na najlepši način će biti sačuvana uspomena na plemenenitu, prelepu Srpkinju.

Parnični postupak porodice Dukić protiv porodice Kecmanović je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading