UMESTO SVADBE, PORODICA STEFANU SPREMA SAHRANU: Tražio majci da mu ispegla belu košulju, pa otišao u smrt

Autor:

Hronika

18.02.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nastradalog Stefana, Slađana Vučković samo kuka i ponavlja kako ga je opeglanog poslala u smrt.

UMESTO SVADBE, PORODICA STEFANU SPREMA SAHRANU: Tražio majci da mu ispegla belu košulju, pa otišao u smrt

Foto: DRUSTVENE MREZE

Od Stefana Vučkovića (23), konobara po zanimanju, koji je poginuo u petak na subotu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksandrovca porodica nema snage da se oprosti.

Roditelji su pod lekovima, a dvojica braće i sestra slomljeni dočekuju porodicu i prijatelje koji im dolaze u kuću u selu Mala Vrbica, da izjave saučešće i nađu im se u bolu. Stefanovo telo se nalazi na obdukciji i biće dopremljeno u selo verovatno sutra.

Majka nastradalog Stefana, Slađana Vučković samo kuka i ponavlja kako ga je opeglanog poslala u smrt.

- Stefan je majci tražio da mu opegla belu košulju i majicu da ga spremi za posao i da ima majicu za presvlačenje. Ona je to i uradila kao i uvek i ispratila ga - ispričala je Rada Vučković strina poginulog mladića.

Dok plače za Stefanom, strina govori kako je to bio izuzetan momak. 

- Vredan, radan i pristojan. Najmladji u dobroj i skromnoj porodici. Trebalo je da mu se uskoro oženi srednji brat , devojku je dovodio u kuću. I on je imao devojku, nesrecnik naš. Sestra mu je udata i eno je van sebe, došla je kod oca i majke i braće. Puna je kuća, a niko ne moze ni reč utehe da kaže - kuka strina.

Opisujući kako je pusta sudbina i zla kob našla Stefana u zao čas, strina kaže da ga je vozač kola u kojima je nastradao nagovorio da predje kod njega.

- Stefan je krenuo od kuće svojim kolima i sustigao ga je drug iz škole u Šilovu kod raskrsnice i rekao mu da ostavi kola pa da idu njegovima. Odatle je otišao sa drugom i policija je u zlo doba došla kući kod majke i oca da im kažu za tragediju. Lekari su im dali injekcije za smirenje - prepričava strina nastradalog momka.

Prema navodima lokalnih medija, nesreća se dogodila posle ponoći u mestu Vitkovo, kod Aleksandrovca. Kako su rekli iz Policijske uprave Kruševac, u saobraćajnoj nesreći dve osobe su teško povređene.

Sumnja se da je do tragedije došlo kada je vozač pežo automobilom bežao od policije i naleteo na reno u kom je bio nastradali mladić na mestu suvozača. Navodno je pežo udario pri brzini od 160 kilometara na sat.  

Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, ali Stefanu nije bilo spasa jer je na mestu preminuo usled zadobijenih povreda, dok su dvojicu teško povređenih transportovali do bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading