PLANUO AUTOMOBIL! Pričinjena je ogromna materijalna šteta, vatrogasci brzo reagovali (VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident kod Beočina: Automobil iznenada izgoreo.

PLANUO AUTOMOBIL! Pričinjena je ogromna materijalna šteta, vatrogasci brzo reagovali (VIDEO)

Foto: Instagram/192

Jutros u blizini Beočina došlo je do neobičnog incidenta u saobraćaju kada se iznenada zapalio automobil, koji je potom izgoreo u potpunosti. Na društvenim mrežama se proširio snimak sa mesta nesreće, gde se vidi potpuno uništeno vozilo i vatrogasci koji su brzo reagovali i gasili plamen.

Nepoznati uzrok požara

Iako su detalji ovog događaja trenutno ograničeni, nije poznato pod kojim okolnostima je vozilo izgorelo. Takođe, javnost još uvek nije obaveštena da li je neko prilikom ovog incidenta povređen.

Na Instagram stranici 192 je osvanuo snimak gde se vidi automobil koji je izgoreo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Budući da se istraga o uzroku požara i eventualnim povređenima još uvek sprovodi, očekuje se da će nadležne institucije uskoro objaviti više informacija o ovom događaju.

Podsetimo!

Kako je Republika pisala, juče je izbio požar na Topličinom vencu!

VATROGASCI BRZOM REAKCIJOM SPREČILI VELIKU ŠTETU

Kada su vatrogasna vozila stigla na lice mesta, bila je očigledna brza i efikasna reakcija vatrogasaca. Njihova profesionalnost i spremnost su sprečile da se požar proširi i napravi veću štetu. Ovaj događaj još jednom ističe važnost njihovog posla i spretnost kojom se nose sa hitnim situacijama.

BEZ POVREĐENIH, ALI SA ZNAČAJNIM MATERIJALNIM ŠTETAMA

Iako nije bilo povređenih, materijalna šteta je ipak značajna. Strujomer koji je izazvao požar će sigurno morati biti zamenjen, a stanari zgrade će morati da se suoče sa posledicama. Srećom, brza intervencija vatrogasaca je sprečila da situacija bude još gora.

POŽARI I OPASNOSTI U STAMBENIM ZGRADAMA

Ovaj događaj je podsetnik na opasnosti koje vrebaju u stambenim zgradama i važnost održavanja električnih instalacija. Incidenti poput ovog se mogu desiti bilo kada i izazvati ozbiljne posledice. Zbog toga je važno da se redovno vrše provere električnih sistema kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

Nakon današnjeg događaja, stanovnici Topličinog venca će verovatno biti oprezniji kada je u pitanju električna oprema u njihovim domovima. Srećom, ovoga puta je sve završilo bez ozbiljnijih posledica, ali je važno biti svestan rizika i preduzeti preventivne mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading