SIPALI MU LEKOVE U LIMUNADU I OMAMILI GA, LJUBAVNIK GA UDARIO U GLAVU! Evo ko je Saši K. iz Doboja ZADAO SMRTONOSNE UBODE U ŠUMI!

Autor:

Hronika

31.01.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je potresena nakon brutalnog ubistva u šumi nadomak Doboja.

SIPALI MU LEKOVE U LIMUNADU I OMAMILI GA, LJUBAVNIK GA UDARIO U GLAVU! Evo ko je Saši K. iz Doboja ZADAO SMRTONOSNE UBODE U ŠUMI!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

U Doboju se juče dogodilo svirepo ubistvo Saše K., starog 46 godina, a za koje su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i mladić L. D. (19).

L.D. i A.K., sumnja se, bili su emotivnoj vezi, a kao motiv se pominje i ljubomora.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

- Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljžnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci - rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu nedaleko od izletišta Preslica gde je ubijen sa tri uboda nožem koje mu je nanela A.K.

- Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na podrčje Banjaluke, a dan pre ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo - naveo je načelnik.

Takođe, na konferenciji je potvrđeno i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan" u Banjaluci, prenosi ATV.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading