ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALOG MLADIĆA IZ KRUŠEVCA: Nikoli nije bilo spasa, smrt je bila MOMENTALNA!

Autor:

Hronika

18.01.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi najbliži su neutešni i ne mogu da prihvate činjenicu da se tragedija dogodila.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALOG MLADIĆA IZ KRUŠEVCA: Nikoli nije bilo spasa, smrt je bila MOMENTALNA!

Foto: Facebook

Preliminarni rezultati obdukcije mladog Nikole Raškovića (18) koji je nastradao u teškoj nesreći u fabrici u Kruševcu, pokazali su da su povrede bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno-posledičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu, saznaju "Novosti" iz izvora.

Porodica nastradalog mladića se priprema za sahranu koja će biti održana u njegovom rodnom Konjuhu. Roditelji, Vesna i Dejan Rašković, izrazili su svoju neutešnost, dok je stariji brat Lazar takođe duboko potresen.

Porodica Rašković u suzama

Porodica Rašković je bila poznata po veseloj atmosferi i muzici koja je odjekivala njihovim domom sve do 16. januara, kada je došlo do strašne detonacije u fabrici. Nikolina Rašković, baka Nikole, izjavila je da je Nikola bio vredan mladić koji je radio drugu smenu kako bi zaradio veću platu. Njegovi najbliži su neutešni i ne mogu da prihvate činjenicu da se tragedija dogodila.

Teška sudbina povređenih radnika

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povređenih radnika, Dušana J. (26), Borisa T. (38) i Marka M. (38), koji se trenutno leče na Odeljenju hirurgije kruševačke bolnice, kao i za mladu radnicu Saru C. (20) koja je hospitalizovana na VMA. Dušan J. (26) je izrazio nadu da će se svi brzo oporaviti, dok cela zajednica pruža podršku povređenima i njihovim porodicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading