STRAVIČNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU! Vozila uništena - veliki zastoj! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas na Zrenjaninskom putu.

STRAVIČNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU! Vozila uništena - veliki zastoj! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod groblja, učesnici su zadobili ozbiljne povrede, a njihovo trenutno stanje je nepoznato.

Udes se desio danas popodne, kada su dva vozila, prema nezvaničnim informacijama, frontalno sudarila na Zrenjaninskom putu kod groblja. Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima.

Na mesto udesa su odmah izašli pripadnici policije, vatrogasne jedinice i medicinski timovi. Uviđaj je u toku, a saobraćaj na ovoj deonici puta je trenutno otežan.

 

 

Očevidci su izjavili da je udes izazvao veliku gužvu na Zrenjaninskom putu, te da su hitne službe brzo intervenisale i pružile pomoć povređenima.

Trenutno stanje učesnika u saobraćajnoj nesreći je nepoznato, a nadležne službe su preuzele istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog ozbiljnog incidenta.

Očekuje se da će više informacija biti dostupno nakon završetka uviđaja i obrade svih relevantnih činjenica. Saobraćajna policija apeluje na vozače da budu oprezni i poštuju saobraćajne propise kako bi se izbegle ovakve nesreće u budućnosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading