BOMBONICA ''PAO'' SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM! Zgrnuli preko 300 miliona! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.12.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Dimitrijević Bombonica svoje prljave poslove obavljao je zajedno sa porodicom.

BOMBONICA ''PAO'' SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM! Zgrnuli preko 300 miliona! (FOTO)

Foto: Shutterstock, MUP

Milan Dimitrijević Bombonica (36) iz Mladenovca, uhapšen je prošle nedelje po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je sa još 18 osoba izvršio krivična dela prevaru u privredi i pranje novca. 

Kako se navodi, među osumnjičenima je i tri člana uže Dimitrijevićeve familije - žena u osmom mesecu trudnoće, sestrić i zet, prenosi Kurir.

Kao organizator ove kriminalne grupe označena je Dimitrijevićeva supruga Sanja D. (33), dok su članovi sestrić Filip R. (21) i zet Srba M.

- Članovi Bombonicine porodice su inače jako bliski. O tome svedoče i fotografije na njihovim društvenim mrežama, na kojima se vidi da su često zajedno na raznim okupljanjima. On je posebno blizak sa svojom sestrom, čiji su muž i zet uhapšeni. O njihovoj posebnoj vezi govori i podatak da su se Milan i Sanja venčali istog dana kad i njegovi sestra i zet Srba - kaže poznanik porodice.

Republika

Foto: Društvene mreže

Milan Dimitrijević Bombonica i Sanja D.

Navodno, niko nije iznenađen što je Dimitrijević sa porodicom razrađivao ''posao'', a o tome koliko je vezan za porodicu govore i njegove tetovaže.

- Po celom telu ima tetovaže posvećene porodici i citate koji ukazuju na to koliko im je privržen. Na levoj strani grudi ima istetovirano ime svoje seste, a na desnoj ime supruge. Na ruci mu piše: "Kad je kašika u medu oko tebe sto lica, kad si u problemu samo Bog i porodica" - kaže izvor pomenutih medija.

Republika

Foto: Društvene mreže

Milan Dimitrijević Bombonica tetovaže na grudima

- Milanova žena Sanja je bila zaposlena u jednoj knjigovodstvenoj agenciji iz Beograda. Kako se sumnja, od 4. januara do 25. novembra ove godine, kreirala je naloge za elektronsko plaćanje i prikazivanjem lažnih činjenica, dovela u zabludu zaposlene u više privrednih društava iz Beograda da su platili dobavljače, poreske obaveze i obaveze za druge javne prihode, dok su oštećeni taj novac, zapravo, uplaćivali na njene lične i račune ostalih osumnjičenih. Ona je, kako se sumnja, na taj način za sebe i ostale osumnjičene pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 304.479.479 dinara - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Milan Dimitrijević Bombonica tetovaže na rukama

Svi osumnjičeni su saslušani kod tužioca i od njih 18, samo dvoje je iznelo odbranu, a ostali su se branili ćutanjem.

- Dimitrijeviću je određen pritvor, a njegovoj ženi i jednom osumnjičenom je doređen kućni pritvor, dok će se ostali braniti sa slobode - podseća izvor.

Mladenovčani ističu da je Bombonica oduvek bio problematičan i da su ubeđeni da je zapravo on mozak ove prevare.

- Verujemo da je iskoristio mesto na kome mu radi žena da lako i brzo dođe do velikog novca. Verovatno je predložio i da njegovi zet i sestrić otvore račune u banci na koje će pravareni ljudi, ne sluteći o čemu se radi, uplaćivati novac. Moguće da oni nisu ni bili svesni o čemu se tu radi. To je neka priča koja kruži ovde - pričaju i dodaju:

Republika

Foto: Društvene mreže

Milan Dimitrijević Bombonica porodica

- Osumnjičeni sestrić je sin iz prvog braka Bombonicine sestre. Inače, priča se da je njega u kriminal uveo prvi sestrin muž, s kojim je prvo počeo da vozi motore, pa dalje da tone u mutne poslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dragana

25.12.2023 10:24

A Bombonica mu je pravo ime i prezime ili samo poslovno?