VOZ NALETEO NA ŽENU: Užas u Paraćinu - sumnja se na samoubistvo!

Autor:

Hronika

07.12.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Služba hitne medicinske pomoći mogla je samo da konstatuje smrt Paraćinke.

VOZ NALETEO NA ŽENU: Užas u Paraćinu - sumnja se na samoubistvo!

Foto: shutterstock

ilustracija

Žena stara oko 40 godina poginula je večeras kada je na nju, naleteo putnički voz u naselju Dankovo nedaleko od nekadašnje Fabrike štofova „Branko Krsmanović“.

Tragedija se dogodila na železničkom mostu u blizini veoma frekventnog pružnog prelaza u tom naselju.

Nažalost, služba hitne medicinske pomoći koja je ubrzo nakon poziva došla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt Paraćinke.

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećna žena se najverovatnije bacila pod voz.

Podsetimo, sredinom novembra, oko 6 časova ujutru dogodila se saobraćajna nezgoda. Naime, oko 6 časova ujutru dogodio se udes voza i kombija na pružnom prelazu u selu Kočane i tom prilikom su povređeni muškarac i žena.

U pitanju je lokomotiva i kombi marke “Mercedes” niških registarskih oznaka. O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. Povređeni su prevezeni u Univertizetski Klinički centar - rekli su tada iz niške policije.

Prema nezvaničnim informacijama do nezgode je došlo kada je voz udario u kombi koji je prevozio hleb obližnjim prodavnicama u Doljevcu.

Tom prilikom žena je zadobila teže telesne povrede i zadržana je na Odeljenju intenzivne nege, dok je njen suprug, zadobio lakše povrede koje su ambulantno sanirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading