ŽRTVOVAO ĆERKU ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Vanjin otac skovao plan, a nije znao s kim ima posla - NOVI DETALJI IZ ISTRAGE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica koja je dodatno uzdrmala sve jeste da je Aleksandar Gorčevski očigledno skovao plan kako da vrati svoje dugove, pa je žrtvovao svoju ćerku.

ŽRTVOVAO ĆERKU ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Vanjin otac skovao plan, a nije znao s kim ima posla - NOVI DETALJI IZ ISTRAGE!

Foto: Facebook

Hapšenje Aleksandra Gorčevskog, oca 14-godišnje Vanje Gorčevske koji je učestvovao u njenoj otmici, bacilo je novo svetlo na istragu, a kako se navodi, jedan od mogućih motiva otmice su veliki kockarski dugovi koje je imao njen otac.

Naime, Aleksandar je novac pozajmio od grupe Ljupča Palevskog, a kada su se nagomilali kockarski dugovi, nije imao kud, osim da stvar uzme u svoje ruke, navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznaje ekipa portala Republika.rs, nakon niza uručenih pretnji, Vanjin otac je skovao plan da do novca dođe na jeziv način. 

- Znao je da je njegova bivša supruga prodala stan, u dogovoru sa monstrumima, osmislio je kako će biti svi na dobitku. On bi se na taj način rešio pretnji i dugova, a ekipa Palevskog dobila bi novac u ruke - navodi izvor za Republika.rs.

Činjenica koja je dodatno uzdrmala sve jeste da je Aleksandar Gorčevski na taj stravični način žrtvovao svoju ćerku, ne nadajući se do čega će ovo dovesti i sa kim ima posla.

Međutim, otac monstrum i dalje negira sve optužbe, iako se na njega sumnja na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

- Nije mogao da zadrži suze. Jecao je i zapomagao, čak u jednom trenutku dozivao svoju ubijenu ćerku. Negirao je da ima bilo kakve veze sa njenom otmicom i likvidacijom - pišu tamošnji mediji.

Osumnjičeni Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski izvedeni su pred sudiju u pratnji policijskog obezbeđenja, zajedno sa Vanjinim ocem koji je upleten u čitavu priču kidnapovanja deteta zbog iznude novca.

Osumnjičeni zajedno sa Aleksandrom, izvedeni su pred istražnog sudiju u pratnji policijskog obezbeđenja, neprepoznatljivi, ošisani na nularicu, bez brada i u zatvorskim kombinezonima sa pognutim glavama.

Direktor Andov pojašnjava da im je u pritvoru uskraćeno pravo izbora s obzirom na to da je reč o teškom krivčnom delu otmice i ubistva devojčice Vanje i ubistva 74-godišnjeg Panča Žežovskog.

Podsetimo, Vanja je, kako sumnja policija, oteta iz zgrade u kojoj je živela oko 7.30 ujutru. Otmičari, na čelu sa Palevskim, vezali su je i gurnuli u auto.

Tri sata nakon otmice, ona je ubijena. Policija sumnja da su se otmičari uspaničili jer je njena majka rano sve prijavila i oglašavala se u medijima.

Ubili su Vanju, a Palevski je pobegao, da bi konačno sinoć bio uhapšen. Troje uhapšenih je priznalo učešće u zločinu, dok je Vanjin otac negirao umešanost.

Vanjina majka Zorica je ranije za medije rekla da sumnja da joj je ćerka oteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uzasno

07.12.2023 09:31

Zapomagao je zbog samog sebe, ne zbog cerke.