STIGLA PRESUDA MILANU IZ NIŠA KOJI JE UBIO BRATA! Pretukao ga, ugušio, pa obukao za sahranu - do kraja sve negirao, a evo koliku je kaznu dobio!

Autor: T.V.

Hronika

06.12.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U završnoj reči, Milan je tvrdio da nije kriv, negirajući optužbe da je brata udario, šutirao i gušio.

STIGLA PRESUDA MILANU IZ NIŠA KOJI JE UBIO BRATA! Pretukao ga, ugušio, pa obukao za sahranu - do kraja sve negirao, a evo koliku je kaznu dobio!

Foto: shutterstock

Policija

Današnja presuda doneta je u slučaju koji je šokirao Niš, kada je Milan Grujić (46) osuđen na deset godina zatvora zbog ubistva svog pedesetdvogodišnjeg brata Saše.

Ono što ovaj zločin čini posebno bizarnim jeste Milanov pokušaj prikrivanja zločina, gde je nakon što je pretukao brata, zločin pokušao da prikrije tako što ga je presvukao i spremio za sahranu.

Više javno tužilaštvo zahtevalo je kaznu od 12 godina zatvora, ističući Milanovu raniju osuđivanost za dela sa elementima nasilja, upornost u izvršenju dela i nedostatak kajanja. U završnoj reči, Milan je tvrdio da nije kriv, negirajući optužbe da je brata udario, šutirao i gušio.

- Nisam udarao, šutirao niti gušio brata, hteo sam da mu pomognem a ispalo je da sam ga udavio. Bio sam u drugoj sobi kada je pao, stavio sam ga u krevet i presvukao sam ga. Nisam bio svestan da je mrtav, hteo sam da ga spasim, sve vreme sam plakao. Od majčine smrti borili smo se jedan za drugog, zašto bih ga ubio - izjavio je Grujić u svojoj završnoj reči.

Ovo je prvostepena presuda, a pravo žalbe imaju kako odbrana tako i Više javno tužilaštvo. Slučaj će i dalje pratiti javnost kako se bude razvijao tokom žalbenog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading