SASLUŠAN OTAC KOJI JE ĆERKI PRETIO ZBOG ZETA: Policiji ispričao sasvim drugu priču!

Autor:

Hronika

24.11.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka je ispričala da ju je pijan vređao, pretio joj smrću, i pokušao da razbije vrata njene sobe.

SASLUŠAN OTAC KOJI JE ĆERKI PRETIO ZBOG ZETA: Policiji ispričao sasvim drugu priču!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Boban V. (50) je priveden i saslušan u obrenovačkom osnovnom javnom tužilaštvu zbog optužbi za nasilje u porodici, posebno, a posebno prema njegovoj ćerki.

Prema izveštaju, pre dva dana, Ivana V. (26) iz Obrenovca prijavila je policiji da je njen otac izvršio nasilje nad njom. Tvrdi da ju je pijan vređao, pretio joj smrću, i pokušao da razbije vrata njene sobe. Prema njenim rečima, sukob je izbio zbog neslaganja oko njenog dečka, budućeg supruga, koji se, navodno, nije svideo njenom ocu.

- Osumnjičeni je priveden i saslušan - kaže portparol i dodaje - Izneo je odbranu, ali po njoj nema reči o onome za šta ga ćerka optužuje, dakle sve negira. Ipak, nadležni proveravaju sve detalje, kako bi se utvrdila prava istina. Osumnjičenom je po našem zahtevu, nadležni sud odredio pritvor do 30 dana - rekla je Danijela Sinđelić, portparol obrenovačkog Tužilaštva za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading