ISPLIVALA ŠOKANTNA INFORMACIJA O MASAKRU U MLADENOVCU! Uroš Blažić imao SAUČESNIKA! Ko je MISTERIOZNA DEVOJKA koja je te noći bila s njim?

Autor:

Hronika

24.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu braća ubijenih, po selu se priča da ih je bilo dvoje.

ISPLIVALA ŠOKANTNA INFORMACIJA O MASAKRU U MLADENOVCU! Uroš Blažić imao SAUČESNIKA! Ko je MISTERIOZNA DEVOJKA koja je te noći bila s njim?

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Stefan Marković, izgubio je dva brata 4. maja, kada je Uroš Blažić otpočeo svoj krvavi pohod u selima oko Mladenovca. Stefan Markovića i Dejana Mladenovića zadesila je teška sudbina, a oni su u emisiji Posle ručka i ispričali nepoznate detalje, dana kada je Blažić izvršio masakr u selu Malo Orašje i Dubona.

O saučesnicima, i nagađanjima da ih je imao ni Stefan ni Dejan ne mogu sa sigurnošću da govore, ali kako kažu po selu kruže priče da ih je bilo dvoje. 

- Priča se da je sa njim to veče bilo još dvoje. Od moje drugarice drugar ispričao je da je to veče sa njim izašla jedna devojka, da je bila sa njim, ali mi to nikako ne znamo. On je stalno imao devojku neku sa kojom je bio. Ja i drugar smo to veče sedeli zajedno u prodavnici, on je ušao sav nabildovan sa kačketom na glavi. Drugar me je pitao ko je, ja sam mu rekao nemam pojma. On je u jednom trenutku samo me pogledao i izašao. Ispričali su mi drugari da su izašli u centar Gornje Dubone i da su tada verovatno otišli za oružje. Pogledali su u drugu prodavnicu i nastavili dalje. Ja sam posle toga izašao u centar sela - priča Stefan Marković. 

- Ja sam odrastao samo sa ocem, nisam se uhvatio droge i tog puta. Važim za boljeg majstora u selu. Mene kriminal nije zanimao, ja ne slušam pesme droga, alkohol. Slušam pesme pre 40 godina, i dobro mi je. Da budem normalan učio sam u ranom detinjstvu. Kad uradim nešto loše, otac me udari, ali izveo me je na pravi put, a ja ću tako svoju decu vaspitavati, onako kako tereba.  Naučiću svoju decu da budu srećana da se smeju - kaže Marković. 

Da je dosta bilo čije krvi, a kamo ponajviše dece, slažu se sagovornici, a Dejan ističe da je sada kasasno. 

- Krv ne treba ni da poteče, a dok dođemo da je dosta, ona je već prolivena. Prolila se krv mnogih, porodice nastradalih su primeri skladnih porodica. Zašto Dača Kristina, Miki nisu postali ubice, zato što su imali uzorne roditelji. 

Na Dačinoj sahrani kada smo se vratili sa groblja, njegov zet je  prepričao da je njegov sin izjavio da se plaši da izađe iz kuće i da se plaši ubice.

- Ja sam dobio milion poruka, svi pitaju šta se dešava. Ja bi voleo da meni neko od njih objasni ovaj slučaj gde je neko ko je imao prava i svu slobodu odlučio da bude taj koji će da odlučuje da li ima pravo da živi. Porodici kao instituciji je izmaknuto tlo pod nogama - kazuje Dejan.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra optužnicu protiv Uroša Blažića. Optužnicom je napisana na 210 strana, a kako smo ranije objavili, u njoj je do detalja opisano kako je Blažić ubio devet, a ranio 12 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading