ŽIVKOVIĆEV REKETAŠ PRIZNAO: Tačno je, ucenjivao sam fudbalera da bih devojku vodio na Tajland!

Autor:

Hronika

08.03.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da sam ucenjivao fudbalera. Trebalo mi je 5.000 evra da odvedem devojku na Tajland i u Japan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler će naknadno biti saslušan

Veštačenje

Ovo je, kako Srpski telegraf saznaje, na saslušanju izjavio Nemanja Marković (25), bivši predsednik kluba foruma mladih Nove stranke Zorana Živkovića, koji se sumnjiči da je fotografijama na kojima je Mihailo Ristić go reketirao poznatog fudbalera i bivšeg igrača Crvene zvezde.

Marković: Poenta je da ne želim više da te zaje*em nego što već radim

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Markoviću je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

- On je delimično priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Naloženo je veštačenje mobilnog telefona, a fudbaler će naknadno biti saslušan, kad završi s obavezama koje ima u češkom klubu Sparta, za koji igra - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Fudbaler će naknadno biti saslušan, nakon što završi s obavezama u češkom klubu Sparta

Nemanja Marković je, kako smo pisali, eksplicitnim fotografijama ucenjivao Ristića i tražio da mu isplati 5.000 evra kako u javnost ne bi procurele sporne slike. U prepisci između osumnjičenog i fudbalera, koju je Srpski telegraf ekskluzivno objavio, Marković se i sam predstavio kao ucenjivač, ali se i izvinjavao što piše kasno!

- Ja bih ovde kao neki ucenjivač trebalo da postavljam uslove. Razmišljam da li je tebi stvarno puno 5.000 evra da sebe poštediš blama, izbegneš probleme s klubom i razvlačenje po novinama i šta sve one slike mogu da izazovu. Keve mi, ne želim da te zaje*em i sje*em s novinarima, a ti kao da me teraš na to. Poenta je da ne želim više da te zaje*em nego što već radim - napisao je Marković, koji se s fudbalerom i družio, o čemu svedoče zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Izvinjavao se

Živkovićevom omladincu nije bilo dovoljno 5.000 evra, već je očekivao i da ga Ristić časti?!

- Izvini što ti pišem ovako kasno. Molim te, je l' bi hteo da mi sutra uplatiš 500 evra da imam bar neku garanciju da me nećeš zaje*ati. Tvoj brat posle nek ostavi 4.500 evra ili 5.000 ako ćeš da me častiš što čekam. Mislim da je pošteno - naveo je Marković u jednoj od poruka.

Planovi primopredaje

* fudbalerov brat ostavi koverat s novcem u bioskopu ispod sedišta
* pare preda konobaru u jednom kafiću u kojem nema kamera
* koverat ostavi na blagajni kazina
* primopredaja u WC u jednom kafiću
* pošalje mu pare preko banke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading